Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, „populiariausias kūdikis pasaulyje“, su „Madame Tussauds“ muziejaus pagalba trečiadienį bus parodytas plačiajai publikai.

Pasak muziejaus aprašymo, „motinai būdingomis patemptomis lūpytėmis bei subtiliais bruožais“, išbaigta figūra bus demonstruojama „afrikietiško stiliaus lopšelyje“.

Vaškinės B. Pitto ir A. Jolie figūros didingai stovės prie savo vaškinės dukrytės galvos.

Parodos Niujorke lankytojai turės galimybę nusifotografuoti su vaškiniu Jolie-Pittų klanu – tarytum patys būtų nukakę į Namibiją.

Pripažindamas šeimos atsidavimą filantropijai, „Madame Tussauds“ muziejus po vieną dolerį nuo įsigytos nuotraukos pasižadėjo paaukoti UNICEF.

Mergaitės alter ego nuotraukomis uždirbamos labdaringos aukos yra dar vienas geros valios aktas, kurį galima priskirti Shiloh ir jos tėvams.

Būdamas vos dviejų mėnesių, įžymusis kūdikis jau pritraukė milijonus savo tėvų labdaros fondams – buvo paskelbtas jo pirmųjų nuotraukų aukcionas, kurį laimėjo žurnalas „People“.

Mergytės gimimas įkvėpė jos tėvus paaukoti 300 tūkst. dolerių regiono, kuriame ji gimė, ligoninėms ir dar 15 tūkst. mokyklai ir bendruomenės centrui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją