Tačiau kad ir koks užimtas bebūtų, tėtis visada randa laiko savo šeimai. Trečiadienio vakarą Sezzy su savo sūnumi apsilankė krepšinio varžybose, kuriose susitiko Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Izmyro „Karsiyaka“ komandos. Pirmosios aštuntfinalio rungtynės Vilniuje baigėsi lygiosiomis 81:81.

„Mano sūnus vienintelis laimėtojas, nesvarbu koks rezultatas bebūtų“, – sakė atlikėjas.

Pasak Sezzy, tai pirmosios rungtynės, į kurias nuėjo su savo berniuku. Sezzy norėjo parodyti sūnui, kaip žaidžia Lietuvos ir Turkijos komandos.

„Kai Oskaras buvo mažas, buvome su juo nuėję pasižiūrėti futbolo. O vakar pirmą kartą gyvai jis pamatė krepšinio varžybas“, – įspūdžiais dalinosi vyras.

Tiesa, meile sportui savo atžalą Sezzy stengiasi užkrėsti nuo pat mažens. Sutapimas ar ne, bet Oskarą jis pradėjo leisti į baseiną nuo dviejų mėnesių. Todėl per keletą metų berniukas išmoko nardyti ir drąsiai šokinėti į vandenį.

„Šuolio“ projekte neblogai sekasi ir Oskaro tėčiui. Sezzy laikomas vienu iš projekto favoritų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)