Dar pernai rudenį minėtoje juvelyrinių dirbinių parduotuvėje „šeškės“ iš karoliukų suvėrė apyrankę ir padovanojo ją, kaip pačios tuomet tvirtino, mylimiausiam prodiuseriui Egmontui. Merginos, suvėrusios papuošalą bičiuliui nė nenumanė, kad apyrankė jam gali sukelti ne ypač malonių rūpesčių atostogų metu.

Prodiuseris, dar sausio mėnesį viešėjęs Egipte drauge su Oksana Zlatkovaite ant rankos segėjo „69 danguje“ suvertą ir dovanotą apyrankę. Karoliukus merginos buvo suvėrusios ant odinės juostelės ir negalėjo nė numanyti, kad tai sukels rūpesčių Egmontui.

Pasirodo, E. Bžeskas su apyranke nenorėjo skirtis net tuomet, kai lepinosi Egipto saulute ir malonumais baseine. Kadangi vyras maudėsi segėdamas apyrankę, ši išmirko. Nuėjęs į viešbučio kambarį prigulti, prodiuseris apyrankės nenusisegė.

„Kad jūs žinotumėt, kokia buvo visa patalynė... Raudona raudona“, - šypsodamasis prisiminė E. Bžeskas. Renginyje dalyvavusi tituluota gražuolė Vaida Ragėnaitė, nugirdusi Egmonto pasakojimą, tačiau neįsigilinusi į detales, suskubo komentuoti: „Žinau! Raudonosios jūros vanduo. Kai pasimaudai, būna tada...“, - paaiškino ji.

Papuošalų vėrimo čempionato akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją