„Mes su vyru abu labai mėgstame keliauti, per savo 12 metų draugystę esame šiek tiek aplankę pasaulio, tačiau mano nėštumas sustabdė visas išvykas, kadangi jis buvo komplikuotas, turėjome labai saugotis. Gimus mažyliui Vėjui, matome, koks jis aktyvus vaikas, todėl jau svajojame apie naujas keliones su visa šeima. Internete pamatėme nuostabią idėją – #VANLIFE judėjimą, kurio metu žmonės Lietuvoje ir visame pasaulyje įsirengia namus ant ratų ir visur su jais keliauja. Mėgstame iššūkius, o jų tikrai netrūksta ruošiant namus automobilyje. Tikiu, kad didžiausi iššūkiai dar priešaky, gyventi tris mėnesius, 6 kvadratinių metrų erdvėje, be dušo ir tualeto su kūdikiu bus tikras išbandymas!“ – pranešime spaudai teigia serialo „Monikai reikia meilės“ aktorė Skaistė Vievesė.

Kol kiti skundžiasi, kad karantinas atsibodo ir jo metu trūksta veiklos, Vievesiai jį išnaudoja tikslingai – kibo į remonto darbus.

„Gerokai prieš karantiną mes nusipirkome seną „Ford Transit Van“ mikroautobusą, naiviai galvojome, kad jį patobulinti užteks savaitėlės ar poros, tačiau netikėtai užklupus karantinui visą savo laiką paskyrėme vano įrenginėjimui. Intensyviai darbuojamės jau mėnesį, esame beveik finaliniame etape, beliko pasigaminti ir susimontuoti baldus“, – pasakoja aktorė S. Vievesė.

Filmuką, kaip gimsta namai ant ratų, kurio autorius – agentūra "ROCK IN ROLE", galite pamatyti straipsnio viršuje.

eveik pasibaigus antrajam LNK serialo „Monikai reikia meilės“ sezonui Skaistė paatvirauja, kad šis sezonas iš jos pareikalavo gerokai daugiau jėgų, kadangi filmavimo aikštelėje ji turėjo ne tik būti aktore, tačiau ir būti mama.

„Su sūneliu filmuotis buvo tikrai nelengva, tačiau iš artimųjų ir vyro sulaukiau labai daug pagalbos. Ne paslaptis, kad ir Vėjas kartu filmavosi su manimi. Jis pradėjo tai daryti būdamas vos 4 mėnesių amžiaus, o užbaigė projektą jau būdamas 10 mėnesių. Bus labai įdomu palyginti, kaip jis užaugo per šį sezoną. Tenka pripažinti, kad buvo nelengvų akimirkų tiek fiziškai, tiek emociškai, kai visą dieną filmuojiesi, o vakare nori papildomo laiko skirti vaikeliui ir dar daug kartų tenka keltis nakties metu. Tačiau, kai dirbi mylimą darbą ir turi šeimos palaikymą, motyvacijos netrūksta“, – atvirauja Skaistė Vievesė ir kviečia pamatyti paskutines serialo „Monikai reikia meilės“ serijas pirmadieniais – ketvirtadieniais, 21 val., per LNK televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)