Čia susirinko ne tik visas seriale vaidinančių aktorių žvaigždynas – Josif Baliukevič, Mindaugas Papinigis, Marius Repšys, Mantas Vaitiekūnas, Gabrielė Malinauskaitė, Gelminė Glemžaitė ir daugybė kitų aktorių, LNK televizijos bei serialą kuriančios kompanijos „Urbs TV“ atstovai, tarp kurių ir režisierius Džiugas Siaurusaitis bei scenaristas Edvinas Kalėda.

Serialo „Rimti reikalai“ pristatymas

Kaip rašoma spaudos pranešime, serialo „Rimti reikalai“, kurio premjera televizijos eteryje – jau rugsėjo 3-ąją 20.30 val., pristatymui sporto salė su kovos narvu ir raumeningais vyrukais pasirinkta neatsitiktinai. Viena vertus, čia savo prakaitą lieja ir sportinę formą dėl serialo tobulina ne vienas „Rimtų reikalų“ aktorius, tarp kurių ir raumeningasis sporto salės savininkas reperis Vytautas Medineckas-Ironvytas, ir raudonplaukis Andrius Paulavičius. Kita vertus, kriminaliniame seriale žiūrovai išvys daug persipinančių siužetinių linijų, čia bus visko – ir nuožmių nusikalstamų gaujų akistatų, ir kruvinų susišaudymų, ir aistringos meilės, ir nelegalių kovų.

Įsiamžinę kraują kaitinančioje fotosesijoje realiame kovų narve ir jėgas atstatę specialiai pristatymui Ironvyto paruoštais baltyminiais kokteiliais, svečiai turėjo galimybę savo akimis išvysti pirmąją serialo „Rimti reikalai“ seriją, kurios iki tol nebuvo matę nei aktoriai, nei populiariausių šalies serialų scenarijų kūrėjas E. Kalėda.

Serialo „Rimti reikalai“ pristatymas

„Noriu pabrėžti, kad tai pirmoji serija iš tūkstančio. Mažiausiai – tūkstančio!“, – su šypsena veide džiaugėsi kompanijos „URBS TV“ prodiuseris A. Urbanavičius. Nuoširdžiai padėkojęs visai kūrybinei komandai už profesionalumą ir atsidavimą darbui, A. Urbanavičius neslėpė – yra vienas malonumas kurti produktą, kuriuo didžiuojasi visa komanda. „Dabar liko sulaukti žiūrovų įvertinimo“, – šypsojosi naujo kriminalinio serialo prodiuseris. Jam antrino ir seriale pirmą kartą kaip pagrindinis režisierius debiutuojantis žinomas aktorius Dž. Siaurusaitis: „Miegu tikrai ramiai, nes turiu svajonių komandą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)