Vilniaus Civilinės metrikacijos skyriuje pora įteisino savo sąjungą po ilgametės draugystės.

Tituluočiausias Lietuvos kovotojas, daugkartinis Europos ir Pasaulio kikbokso bei MMA čempionas braukė ašaras jautrios ceremonijos metu.

Sergėjus ir Airinė augina sūnelį Ramirą, kuris taip pat dalyvavo ceremonijoje. Laikė tėvelių žiedus.

Poros šventėje apsilankė 70 svečių. Juos pasveikinti atvyko ir Merūnas Vitulskis su žmona Erika.

Pora DELFI papasakojo, kad netrukus jų šeimą papildys dar vienas narys. Moteris po širdimi nešioja gyvybę, o gegužės mėnesį sužinos būsimo vaikelio lytį. Pora tikina, kad iš pradžių galvojo, jog tai bus mergaitė, tačiau dabar jau abejoja. Bet kokiu atveju, tai jiems bus dovana.

Vaikelis pasaulį turėtų išvysti rugsėjį.

Susituokti nusprendė ekspromtu

Poros draugystė jau trunka septynerius metus ir kasmet ji tik stipresnė. Pora nesiliauja stebinti vienas kito. Šis sprendimas susituokti taip pat buvo priimtas netikėtai.

„Šiandien oficialiai įteisinome santuoką, pasidarysime nuotraukų ir užkąsime. Šventė bus paprasta. Po metų, kai bus gimęs antrasis vaikutis, padarysime didesnę šventę pagal tradicijas. Tada išvyksime ir į povestuvinę kelionę“, – atviravo vyras.

„Mūsų gyvenimas visas vyksta ekspromtu. Prieš dvi savaites sugalvojome, kad norime susituokti. Mes pajaučiame ir darome. Taip nutiko ir šį kartą“, – pritarė Airinė.

Tiesa, prieš šventę netrūko kuriozų. Tačiau Sergėjus mano, kad jie tik į naudą.

„Paskutinę dieną vaikas vos nesusirgo, su temperatūra buvo. Tai tas dalykas šiek tiek išmušė iš vėžių. Na, o šiandien pėdkelnės suplyšo mano“, – pasakojo moteris.

„Be to, vaikas nosį prasikrapštė taip, jog marškiniai visi kruvini buvo. Tada močiutė puolė skalbti marškinius. Gerai, kad išskalbėme, nes būtų visas vaikas kruvinais marškiniais

Bet aš žinau, kad netgi, kai prieš varžybas pas mus būna, kokios nors kuriozinės situacijos, kas nors ne taip eina – reiškia viskas bus labai gerai. Toks yra kaip geras ženklas“, – tikino Sergėjus.

Kartu jau 7-eri metai

Sergėjus ir Airinė pažįstami jau 14 metų, o kartu gyvenimą kuria 7 metus.

„Mes pažįstami jau kokių 14 metų, o kartu jau esame 7 metai. Ankščiau viename kieme trynėmės. Bendroje kompanijoje būdavome“, – kalbėjo vyras.

Vyras pasakoja, kad labai gerai atsimena pirmą judviejų pasimatymą. Jis tikina, jau tada žinojęs, kad Airinė bus jo žmona. Ir per pirmą pasimatymą paklausė, ar ji nepagimdys jam sūnaus. Iš pradžių moteris kiek sutriko, tačiau atsakymas buvo teigiamas.

„Per pirmą pasimatymą Sergėjus manęs paklausė, ar aš jam sūnų pagimdysiu, o aš pasakiau, kad taip. Kai jis manęs to paklausė, aš supratau, kad tai yra mano vyras ir jau tą minutę už jo ištekėjau“, – sakė ji.

Sergėjus pripažino, kad ilgai nesiryžo vesti mylimosios prie altoriaus, dėl pažįstamų žmonių patirčių. Kuomet žmonės puikiai sutardavo, bet susituokus artimas ryšys nutrūkdavo. Tačiau jam pavyko įveikti šią baimę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)