Programėlėje „LRT pasakos“ patalpinta daugiau kaip penkios dešimtys vaikų pamėgtų pasakų iš LRT aukso fondo. Pasakas įskaitė Elvyra Žebertavičiūtė, Vytautas Rumšas, Lilija Žadeikytė ir kiti iškiliausi Lietuvos „balsai“.

Pasakas iki šiol buvo galima girdėti kas vakarą per LRT radiją, o nuo šiol jų bus galima klausytis bet kur ir bet kuriuo metu. Klausydami programėlėje esančių įrašų vaikai gali piešti iliustracijas savo mylimiausioms pasakoms ir nusiųsti jas į programėlės galeriją. Pasakas galima reitinguoti, jomis dalintis su draugais socialiniuose tinkluose.

Ketvirtadienį programėlę vaikams pristatė ir pirmieji ja mėgautis galėjo patys vaikai. Kaip veikia programėlė, jaunesniems vaikams pademonstravo LRT laidų vedėjo Andriaus Tapino dukra Vasara. Vyresnioji žurnalistų šeimos atžala ne tik dirigavo renginiui, bet ir išrinko laiminguosius, kuriems atiteko bilietai į filmą „Gustavo nuotykiai“. Nors mergaitės jaudulio buvo sunku nepastebėti, tačiau tai jai nesutrukdė sėkmingai įveikti jai patikėtos užduoties.

LRT radijo laidos „Tetos Betos viktorina“ vedėja Tetą Beta (Bernadeta Stankevičienė) pasekė Donaldo Biseto pasaką „Pamirštas gimtadienis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)