Besilaukdama antrojo vaikelio J. Žižė sako supratusi, jog kiekvienas nėštumas yra labai skirtingas. Šio nėštumo pradžioje ją kankino pykinimas, bloga savijauta, tačiau dabar viskas liovėsi. Tačiau dizainerė ir šių negalavimų nesureikšmina ir sako, kad suvokus, kokie esminiai pokyčiai vyksta organizme bei koks stebuklas ateis į pasaulį, tampa daug lengviau.

„Man visa tai ir pasiruošimas vaikelio gimimui yra malonumas. Savo gyvenime esu mačiusi rimtų problemų, todėl vaikiška buitis man yra malonumas. Suvokiu, kad to gyvenime galėjau visiškai neturėti. Galbūt atrodau iš šono ir per daug pozityvi, bet neverkšlenu, nes labai vertinu tai, ką turiu. Svarbiausia, kad dukrelė sveika, o mano miegas ar dar kas nors nėra taip jau svarbu. Vaikai užauga, išeina ir viskas praeina“, – įsitikinusi pašnekovė.

Julija taip pat stebėjosi, kaip greitai auga jos dukrelė Lėja, mat gimus pirmagimei porai visi sakė, jog jie net nepastebės, kaip greitai ji užaugs. „Tikrai pastebime. Vyras dabar buvo dvi dienas išvykęs į kelionę ir grįžęs namo stebėjosi, kaip ištįso Lėja. Tikrai auga kaip ant mielių“.

Papasakoję mažylei, kad jau greitai ji sulauks sesutės ar broliuko jie dar nežino, ar mergaitė iki galo suvokia, kokie pokyčiai laukia jos gyvenime. „Matydama mano pilvą ji jį glosto ir bučiuoja. Labiausiai juokėmės kai neseniai pamačiusi tėčio pilvą ji sušuko: „sesė!“. Vyras pradėjo juoktis, kad reikia mesti svorį. Puiki užuomina“, – nusijuokė J. Žižė.

Kūdikio sutikimo šventę besirengianti daryti žinoma moteris sakė, kad ir antrosios dukrelės vardas jau yra sugalvotas. Vos po keletos mėnesių gimsiančiai Otilijai vardą jau išrinko visi aplinkiniai ir artimieji. Mat neseniai startavus naujam Julijos švenčių dekoravimo puslapiui „Otilija“ žmonės pastebėjo, kad jis primena vardus Oti ir Lėja. Tad ir mergaitės vardas bus Otilija, o sutrumpintai artimieji galės ją kviesti Oti.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)