Prieš daugiau nei metus atnaujintame pastate rinkosi begalė žinomų veidų: aktoriai, atlikėjai, verslininkai, mados, kultūros ir kitų sričių atstovai.

Vakaro nepraleido ir performanso menininkė M. Dirsytė, kuriai draugiją palaikė projekto „Pravo-Justice“ vadovas Dovydas Vitkauskas. Pastarasis visuomenėje žinomas ir kaip teisingumo bei viešojo valdymo reformų ekspertas. Atvykę svečiai neslėpė romantiškų jausmų, šiltai šnekučiavosi ir mėgavosi bendru laiku.

Tiesa, apie jausmus tą vakarą Monika neatviravo, daug mieliau renginio organizatoriams menininkė pasakojo apie tai, kas patraukė jos akį – modernų baro interjerą, kuriame atsispindi legendinio restorano tematika.

„Ši vieta – nemirtinga. Atnaujinant tokių pastatų interjerą, labai svarbu išsaugoti tradicijas bei autentiškas detales. „Neringos“ restoranas man visada asocijavosi su „Kijevo“ kotletais. Nuo šio vakaro – ir stilingu baru. Šis viešbučio kompleksas visai kaip aš – komercija suderinta su tikra dvasia“, – juokėsi meno pasaulio atstovė.

Nors prieš keletą metų M. Dirsytė būdavo dažna barų lankytoja, dabar mieliau laisvą laiką ji skiria dukrai, sportui, doktorantūros studijoms bei poilsiui. Šventės viešnia pasakojo išeinanti pavakaroti kartą per mėnesį.

„Gyvenu disciplinuotai, todėl pramogomis nepiktnaudžiauju. Rudenį ir žiemą maudausi Vilnelėje, o tai nėra suderinama su barais ir naktiniais klubais. Nereikia sau visko drausti, tačiau labai svarbu saikas“, – sakė M. Dirsytė.

Delfi primena, kad gerokai anksčiau žinoma menininkė santykius kūrė su režisieriumi Oskaru Koršunovu, tačiau poros keliai išsiskyrė, o M. Dirsytė viešumoje buvo matoma vis rečiau. Netrukus po to moteris užmezgė santykius su savo dukters tėčiu, kurio vardas žiniasklaidoje nebuvo afišuojamas.

M. Dirsytė ir kiti žinomi svečiai – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)