Interviu metu merginos pasidalijo ir mintimis apie dažnai garsiai nuskambėjusį esą per daug seksualų jų įvazdį. „Nesijautėmė persistengusios“, – šyptelėjo merginos, išgirdusios klausimą apie jų įvaizdį.

– Ne paslaptis, kad daugybė žmonių tikėjosi Jūsų pergalės ir visai nesvarbu, kad nelaimėjote, tūkstančiams esate nugalėtojos. Ar tai jaučiate?

– Žinoma. Mes užėmeme 2-ą vietą, kuri taip pat yra labai garbinga. Kad ir kaip nutiko, jaučiamės nugalėtojomis, mes jau taip jautėmes sužinojusios, kad patekome į superfinalą. Na, o gerbėjų turime tikrai didelę minią. Jie labai nuoširdžiai mus palaiko nors ir nenugalėjome „X Faktoriaus“ .

– DELFI redakcijoje viešėjusi Iglė sakė, kad buvo įsitikinusi, jog laimės antrąją vietą, o Jūs pirmąją. Su kokiu nusiteikimu Jūs žengėte į finalinę „X Faktoriaus“ sceną?

– Smagu, kad Iglė tokios geros nuomonės apie mus (šypsosi). Lipdamos į „X Faktoriaus“ sceną buvome nusiteikusios nugalėti, tačiau tam neįvykus mes nosies tikrai nenukabinome, žinoma, mažas nusivylimas buvo, bet dabar mes jau atsigavusios ir tęsiame darbus toliau.

– Koks jausmas apėmė likus kelioms sekundėms iki nugalėtojo vardo paskelbimo?

– Tiesą sakant, drebėjo kinkos, buvo baisu, buvo labai didžiulė įtampa. Ir to tikrai norėjosi.

– Ką Jums davė „X Faktorius“?

– Suteikė labai didelę reklamą. Dabar turime labai didelę gerbėjų auditoriją. O kadangi jų tiek daug, reiškia, einame teisinga kryptimi ir tai, ką darome, teikia malonumą ne tik mums, bet ir kitiems žmonėms. Todėl tariame ačiū „X Faktoriui“ už mūsų pristatymą Lietuvai.

"Golden Age"

– Kaip projektas atrodo iš vidaus ir kiek iš tikrųjų reikia dirbti dėl tų kelių minučių šlovės sekmadienio vakarą?

– Projektas iš vidaus toks pat smagus. Sutikome daug nuostabių žmonių, komandos narių. Bet, nepaisant linksmų akimirkų, mes dirbome, dirbome ir dar kartą dirbome... Tiesą sakant, neturėjome kada atsikvėpti. Tos kelios minutės sekmadienio šlovės reikalavo labai daug pastangų, viskas turėjo būtų išdirbta, apgalvota ir be klaidų.

– Ar galite įvardyti įsimintiniausią Jūsų mokytojo Marijono Mikutavičiaus patarimą, gautą projekto metu?

– Jis pasakė: „Neturiu, ko jūsų išmokyti, merginos, Jūs pačios viską puikiai žinote“. Malonu girdėti tokius žodžius iš tokio žmogaus (šypsosi).

– Kas kartą lipdavote ant scenos vis naujais įvaizdžiais ir jie kas kartą sulaukdavo daugybės komentarų esą Jūs scenoje pasirodydavote itin seksualiais drabužėliais. Ką apie tai manote? Ar visi stilistų pasiūlymai Jums tiko ir nė karto neteko ieškoti kompromiso?

– Visada tardavomės, ką vilkėsime per pasirodymus, ieškodavome kompromiso, ir, mūsų nuomone, mums visada puikiai pavykdavo. Na, o kalbant apie seksualų įvaizdį, mes nors ir reperės, bet vilkėti apsmukusius džinsus, ilgas maikes ir auksines grandinėles su kepurėmis, ne mūsų stilius. Stengemės to išvengti ir išlaikyti moterišką žavesį.

– Jūsų pasirodymą su Donatu komisija taip pat įvertino kaip labai gerą, tačiau labai seksualų. Ar sutinkate su tuo? Ar nebuvo per daug?

– Sutinkame, kad buvo seksualu, bet sutinkame ir su tuo, kad pasirodymas buvo gan aukšto lygio. Nesijautėmė persistengusios, juk ir Donatas tinklelį vietoje marškinėlių buvo apsivilkęs (šypteli).

Donatas Montvydas, "Golden Age"

– Kokie artimiausi Jūsų planai muzikiniame kelyje?

– Kartu su savo trečiuoju grupės nariu ir idėjų generatoriumi Genadijumi Narbutu pradėti savo kūrybos procesą. Ir, žinoma, kiek įmanoma daugiau koncertuoti.

– Girdėjau, kad Jūs jau esate suplanavusios ne vieną koncertą. Ar atskleisite, kur Jus bus galima išgirsti?

– Taip, dabar koncertų turėsime beveik kiekvieną savaitgalį iki kovo vidurio. Visos koncertų datos bus skelbiamos mūsų svetainėje. O artimiausi koncertai Kaune ir Klaipėdoje – jau šią savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)