Santūriau rengtis pradėjusi ir tamsiau nusidažiusi plaukus Deimantutė DELFI pasakojo, kad dabar labiau vertina natūralumą: „Šiais metais tikrai pasikeičiau. Buvo nusibodę tie šviesūs plaukai ir barbės stilius. Dabar esu tikrai natūralesnė. Plaukų spalvą iš baltos pakeičiau į savo natūralią, kuri man prie širdies. Nebenaudoju daug makiažo, dažausi natūraliau.

Retai kada dažausi lūpas kokia ryškia raudona ar rožine spalva, viskas natūraliau dabar, o tai labiau patinka ir man, ir mano draugams. Taip pat dabar vilkiu klasikinio stiliaus drabužius, kažkur einant su draugais rengiuosi elegantiškai. Nebesinori rengtis taip atvirai, kaip atrodžiau anksčiau, ir rodyti daug nuogo kūno, būti vyrų nužiūrinėjama, tarsi būčiau tik sekso objektas.

Kartais dar apsivelku kokią atviresnę suknelę, bet tikrai retai. Pastebėjau, kad dabar žmones kitaip į mane reaguoja, nei anksčiau, kai buvau su šviesiais plaukais, stipriai pasidažiusi ir apsirengusi mažai kūno dengiančiais drabužiais. Jie nebespokso kaip išprotėję, tikrai nervindavo kartais, bet visgi nesigailiu, kad taip atrodžiau. Man patiko ir viskas!“

Mergina teigė, kad kūną tobulina tik sportu, o po chirurgo peiliu nėra atsigulusi: „Nemažai sportuoju. Norisi patobulinti užpakaliuką, o žmonės kalba, kad susidėjau implantus... Bet man nesvarbu, nes žinau, kaip iš tikrųjų yra. Jei žmogui reikia plastinių operacijų, nes jaučiasi nelaimingas, tai tegul darosi, man nesvarbu. O pati jau ne pirmą kartą minėjau, kad nesu pasidariusi jokių plastinių operacijų.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)