T. Pakutinską į ringą atlydėjo grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas. Būtent jo pasirodymas šalia kovotojo tarptautiniame turnyre sukėlė nemažai papildomų šūksnių arenoje. Negana to, bendrai nuotaikai atsidavęs dainininkas spėjo ne tik palaikyti bičiulį, bet ir pastebėti šalia stovėjusią bei seksualiai apsirengusią merginą.

Vėliavą rankose laikiusiai „Bushido angels“ narei E. Dragūnas imitavo pliaukštelėjimą per jos sėdmenis. Nesunku pastebėti, kad ringe pasirodžiusios merginos sijonėlis buvo išties trumpas, todėl akį traukiančią tamsiaplaukę pastebėjęs dainininkas nesusivaldė ir užsimojo ranka iš toli. Tiesa, „Sel“ lyderis taip ir nepalietė merginos.

DELFI primena, kad T. Pakutinskas kovėsi prieš Sergėjų Firsovą iš Baltarusijos. Be didesnio pasipriešinimo Monstrų Tramdytojo pravardę turintis T. Pakutinskas iškovojo pergalę techniniu nokautu po 1 min. 36 sek. Baltarusis neatrodė rimtas varžovas nei ringe, nei už jo ribų.

Daugiau apie „Bushido & KOK world series 2019“ turnyrą skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)