„Išlaikyti šiuos egzaminus yra nepaprastai sudėtinga. Prieš dvidešimt metų buvo kur kas paprasčiau. Bet nieko nėra neįmanomo. Ačiū Dievui man pavyko, esu labai laiminga. Pagaliau vėl galiu vairuoti mašiną ir būti nuo nieko nepriklausoma. Diskomforto buvo labai daug“, - DELFI kalbėjo E. Jackaitė.

DELFI primena, kad 2012 metų birželio mėnesį buvo paskelbtas nutarimas dėl pasišalinimo iš gegužės pabaigoje Melnragėje padaryto eismo įvykio vietos. E. Jackaitei buvo skirta 3 tūkst. litų bauda ir trejiems metams atimtas vairuotojo pažymėjimas.

Gegužės pabaigoje atbuline eiga visureigį vairavusi E.Jackaitė Melnragėje kliudė šalia stovintį automobilį. Apgadintos transporto priemonės savininkės parodymais, kaltininkė pasišalino iš įvykio vietos, todėl buvo iškviesta policija. Pati aktorė tikino, kad ji įvykio vietą paliko tik trumpam - norėdama nuvažiuoti iki namų pasiimti dokumentų.

Klaipėdos apygardos teismas nutartyje pažymėjo, kad G. E. Jackaitė, pažeidusi Kelių eismo taisykles, iš eismo įvykio vietos pasitraukė tyčia, jokių jos veiksmus pateisinančių priežasčių nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)