Šeimos pūtė muilo burbulus, dūko, dalyvavo judriuose žaidimuose, skanavo ledus. Į šventę atvyko ir Vilma Javtokienė bei Diana Dargienė su šeimomis.

„Labai džiaugiamės galėdami prisijungti prie šios puikios iniciatyvos ir parodyti, kaip mylime vaikus ir stengiamės praleisti su jais daugiau laiko. Juk jie – mūsų ateitis, mūsų deimantai! Tarp mūsų svečių taip pat labai daug šeimų, todėl su nekantrumu laukiame mūsų naujosios kavinės „Sugamour vasaros REZIDENCIJA“ atidarymo Bernardinų sode, kur galėsime pakviesti į naujas erdves: vaikams smagiai žaisti, o tėveliams ramiai pasėdėti ir pasimėgauti kartu leidžiamu laiku gryname ore“, – teigė „Sugamour“ vadovė Laura Normantienė.

„Iniciatyvos „8 minutė“ renginiais nuolatos stengiamės parodyti, kad visi vaikai yra svarbūs, reikalingi, kad svarbu būti ir leisti laiką kartu. Šios „8 minutė“ svarba ypač didelė, nes švenčiame Tarptautinę vaikų gynimo dieną, „8 minutė“ bei „Children City“ dvejų metų gimtadienį. Kiekviena minutė su mūsų vaikais yra dovana Lietuvai, – kalbėjo „Children City“ įkūrėja ir iniciatyvos „8 minutė“ sumanytoja Agnė Grigaliūnienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)