Įskaudinta moteris: arklio nebuvo, buvo kurortas

DELFI pašnekovė nustebo, kai žiniasklaidoje pasirodė žinutės apie M. Bui nuotykius Minske, kai Marina patyrė kojos traumą, kaip pati pasakojo, jodinėdama žirgu. Moteris sako, kad tuo metu Marina leido laiką kalnų kurorte prie Austrijos ir Italijos sienos esančiame kaimelyje, pavadinimu Obergurglis-Hochgurglis, keturių žvaigždučių viešbutyje „Riml“. Kalnuose, kaip tikina pašnekovė, Marina ir patyrė traumą.

„Norėčiau patvirtinti, kad jinai susilaužė kelią tikrai ne nuo arklio, kaip ten visi rašo – vargšas arklys. Ji buvo kalnuose, su vyrų kompanija, nežinau, kaip čia yra, gal ją pasikviečia pasilinksminimui, kad tą kompaniją prašviesintų, pragiedrintų. Ta kompanija - tai ir mano vyras... Ir jie ten visi leido laiką. Ji iš to ir gyvena. Nežinau kaip, ar mano vyras, ar kažkas kitas mokėjo, kad ji gali išgyventi, nuvažiuoti į kalnus, paslidinėti. Šimtas procentų, kad ji lenda į šeimas, kad ji yra nagla, ji norinti gerai gyventi ir verčiasi per galvą, naglai lenda į šeimas. Noriu pasakyti tiek, kad nežinau, kaip užsienyje, bet Lietuvoje Mariną tikrai galima, pavyzdžiui, pasidovanoti gimtadieniui“, - DELFI pasakojo įskaudinta moteris.

Tačiau tai – dar ne viskas. Pašnekovė tikina, kad Marina ne tik gražių daiktų ir pinigų trokšta, bet ir kamuoja vyrų, su kuriais leidžia laiką, sutuoktines.

„Žinau net dvi tokias šeimas, kuriose buvo nėščios moterys. Jinai sau leidžia pasiskambinti nėščiai moteriai ir pasakyti, kad tuo metu ji su jos vyru baliavoja. Manau, kad tai vyksta dėl to, kad ji svaiginasi, todėl nebekontroliuoja savęs ir lenda į namus, - sakė DELFI kalbinta moteris ir pridūrė, kad Marinai absoliučiai nerūpi, ar šeimoje yra vaikų, ar nėra, ji pati paskambinusi pasigiria, kaip vyrai jai butus nuomoja, kad gastroliuoja su vedusiais ir dėl to jie ją remia materialiai. – Aš turiu vaikų. Ji viską žino. Bet ji tokio lygio žmogus, kad jai viskas vienodai.“

Moteris įsitikinusi, kad Marina nemyli ir savo dukters: „Jei kas ir myli tą vaiką, tai Marinos buvęs vyras. Ji vaiku visiškai nesidomi ir nesirūpina.“

Kaltinimai neįdomūs

DELFI susisiekė ir su pagrindine istorijos heroje Marina.

„Man visiškai neįdomu tokios moters kaltinimai ir visiškai nenoriu šnekėti apie tokias nesąmones“, - teištarė Marina ir netikėtai pokalbis nutrūko, bet po kelių minučių perskambino pati.

„Buvo rašytas straipsnis, kad nukritau nuo arklio ir aš savo nuomonės tikrai nekeisiu. Ir aš sakau jums tikrą tiesą, kad nukritau nuo to arklio. O man čia keist kaitaliot, kad aš buvau Austrijoj, slidinėjau, tai žinai. Labai įdomu, kas taip nori man pakenkt“, - susimąstė Marina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)