Virš poros namų Vilniuje bent kelis kartus per dieną praskrenda lėktuvai, o mažasis Paulius jais itin domisi. Būtent todėl tėveliams nebuvo sunku sugalvoti sūnui svarbiai dienai temą.

Agnė savo mylimuką lepino nuo pat gimtadienio ryto – balionai „debesys", torto gabalėlis su dviem žvakutėmis ir žaislas – didelis lėktuvas, atkeliavo į jo lovą vos prabudus. Vėliau laukė pietūs su seneliais, o vakarop – linksmybės su draugais. Šventė prasidėjo būtent tą akimirką, kai berniukas išvydo pasaulį – 18.30 val. Jos puošmena tapo ir teminis tortas su lėktuvais.

„Pauliukas – auksinis vaikas. Kiekviena dovana džiaugiasi itin nuoširdžiai ir emocionaliai. Todėl nusprendėme pratęsti gerų jausmų išgyvenimo laikotarpį ir dovanas išpakuosime ne visas iškart, o kas savaitę po vieną", - sakė N. Juška.

Pauliukas linkęs dalintis ir, gavęs dovaną, leido su ja žaisti ir draugams.

Jam įdomi buvo ir mamytės staigmena – vaikas su džiaugsmu vartė nuotraukų albumą, kuriame sukauptos jo pirmųjų gyvenimo metų akimirkos.

„Turėjau susitarti su pilvuku, kad leistų pasiruošti ir atšvęsti broliuko gimtadienį", - su šypsena kalbėjo antros atžalos besilaukianti Agnė.

Ji mano, kad mažylis pasaulį turėtų išvysti netrukus – dar iki tėčio gimtadienio, kuris švenčiamas spalio 29 – ąją.

„Nuo šių metų spalis mūsų šeimoje bus tikras pokylių mėnuo!", - juokdamasis sakė N. Juška.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)