Tyliai ir ramiai, be skambių antraščių ir garsių pareiškimų – toks buvo I. Puzaraitės pasitraukimas nuo scenos.

Koncertinis turas su ilgamečiu bičiuliu ir scenos partneriu Mariumi Jampolskiu jau pasibaigęs ir atlikėja prisipažįsta nuo šiol muzikinei karjerai sakanti „stop“.

„Yra pavienių šventinių koncertų, bet jau atėjo laikas pertraukai. Nebeįtraukiu koncertų į savo darbų grafiką“, – DELFI patikino Irūna.

Tiesa, jokiais būdais nesako, kad niekuomet negrįš į sceną.

„Tikrai nebus taip, kad „oi, palieku sceną, niekada negrįšiu“. Žinau, kad be muzikos vis vien negalėsiu gyventi. Tiesiog atėjo tas laikas, kai norisi įkvėpti šviežio oro. Galbūt be muzikos neišbūsiu nė metų, galbūt tuoj pat sugrįšiu į sceną su naujais planais, naujais projektais. Bet šiandien norisi trumpos pertraukėlės, atostogų“, – tikino Irūna.
Marius Jampolskis ir Irūnas Puzaraitė

Kalbų apie I. Puzaraitės pasitraukimą nuo scenos buvo ne kartą, tačiau ji niekuomet nedaugžodžiavo apie tai, kokia veikla nori užsiimti be muzikos.

Kodėl būtent interjero dizainas? Irūna sako, kad ją tai žavi jau nuo seno. Garsi atlikėja net prisipažįsta turinti aistringą pomėgį vaikštinėti po baldų parduotuves. Sako, pati pasirūpino savo ir vyro Roko Čeponio namų jaukumu.

Kol kai kurie žmonės vargiai sugalvoja, kaip tinkamai pastatyti sofą, interjero virtuozei Irūnai dekoruoti būstą atrodo visai nesudėtinga. Kaip ir muzikoje, taip ir interjero dizaine – ji tikisi, kad tai taps ne tik maloniu pomėgiu, bet ir darbu.

„Įsivaizduoju, kad interjero dizainas – tai galutinis variantas. Spalvas paderinti, išrinkti sofą, parinkti virtuvės spintelių spalvą, pažiūrėti rankenas, padėti vazą, kur reikia – šie dalykai tikrai nėra sudėtingi“, – sakė I. Puzaraitė.

Šių metų vasarą už ilgamečio mylimojo ištekėjusi atlikėja planuoja ne tik naują veiklą, bet ir šeimos pagausėjimą. Ji neslepia, kad pirmosios atžalos norėtų susilaukti jau ateinančiais, 2017 metais.
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, Irūna Puzaraitė

„Nuo pat brolio gimimo, kuriam šiuo metu yra aštuoneri, pradėjau mylėti vaikus. Mačiau, kaip jis auga, kaip jį tėvai moko, kaip jis mokosi iš gyvenimo. Ir pati daug prisidėjau prie jo lavinimo.

Man vienas malonumas žiūrėti į mažus vaikus. Be galo juos myliu, nesvarbu ar tai svetimas, ar savas. Bijau ir tikiuosi, kad šis noras ir meilė vaikams nepraeis.

Vis dėlto, 27-eri vasario mėnesį! Mėgstu jaunas mamas, pati turiu jauną mamą. Labai gražu žiūrėti, kaip jos bendrauja su savo dukromis, kaip su draugėmis! Viliuosi, Dievas viską gražiai sudėlios, kad ir man taip pasiseks gyvenime“, – norais dalijosi I. Puzaraitė.

Ar noras aktyviai pasinerti į interjero dizainą netrukdys planams susilaukti vaikų? Irūna nė neabejojanti atsako – nė kiek.

„Sesuo buvo nesustabdoma iki pat paskutiniųjų nėštumo akimirkų, tikiuosi, kad ir man taip bus“, – juokėsi I. Puzuraitė.

I. Puzaraitės ir R. Čeponio vestuvių akimirkos – DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)