Drabužių ženklo BLIU pristatyme sutiktas vyras mielai pozavo su mados kūrėja Monika Bliujūte ir bendravo su vakaro svečiais, tačiau apie naujus santykius nepasakojo ir tikino, kad iki oficialių skyrybų pabaigos meilei jo gyvenime vietos nebus. A. Šedžius neslėpė, jog nori parodyti dėmesį jaunai ir pradedančiai verslininkei ir jos darbams.

„Esu dviejų dukrų tėvas. Tik įsivaizduokite, koks būčiau pavyzdys jei nepasibaigus skyrybų procesui ateičiau su nauja mergina. Šiandien visą dieną leidau su sūnumi ir tik dabar jį perdaviau Monikai, o renginyje esu norėdamas parodyti pagarbą ir dėmesį kūrėjai ir jo darbams“, – sakė jis.

A. Šedžius patikino, jog su žmona sutaria gerai ir tik laukia skyrybų proceso pabaigos. „Paprastai lengvai išsiskiria žmonės, kurie nieko neturi. Mums reikia surinkti daug dokumentų, todėl nėra taip paprasta. Tikrai negaliu pasakyti, kad ji (Monika Šedžiuvienė) kažko reikalauja, nepasidaliname ar pykstamės“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)