Penktadienio vakarą Šiaulių arenos dešimtmečio šventei skirtame renginyje sutiktas A. Šedžius laiką leido su vyresnėle dukra. Tačiau visą dieną iki renginio jis buvo su judviejų su Monika sūnumi Gabrieliumi.

„Taip. Galima sakyti, kad tai yra vaikų diena (šypsosi). Vos tik grįžau iš Vokietijos, nuvažiavau pasiėmiau sūnų ir visą dieną leidžiame kartu. Šiandien visko buvo. Ir važinėjomės, ir lauke žaidėme, o vėliau jis man ir biure padėjo. Žinoma, po laiko kartu turbūt rytoj reikės viską tvarkyti (juokiasi)“, – DELFI pasakojo pašnekovas.

Pasiteiravus, kokiomis nuotaikomis jis gyvena matydamas, jog jų šeimos istoriją po kaulelį narsto visa šalis, vyras nedaugžodžiavo: „Gerai gyvenu. Viskas puiku. Monika dabar Vilniuje, o aš parskridau iš Vokietijos. Aplanko dukros ir gyvenimas klostosi sava vaga“.

Andrius Šedžius su dukra

A. Šedžius spėja, kad Monikai tiesiog labai trūksta dėmesio, kadangi naują duetą kartu su Audriumi Janoniu sukūrusi atlikėja neseniai įrašė ir pirmąją bendrą dainą, kurioje, anot jos pranešimo spaudai, bus kalbama meilės pabaigą bei išsiskyrimą.

„Aš manau, kad ji tiesiog darosi sau reklamą. Matyt, kad toks jos noras yra per šeimos prizmę pasireklamuoti. Aš taip nedaryčiau“, – komentavo jis.

Žinoma pora susituokė 2013 metų žiemą. Prieš kiek daugiau nei metus porai gimė jų pirmagimis. A. Šedžius dar turi dvi dukras ir sūnų iš pirmosios santuokos.

Dar visai neseniai A. Šedžius DELFI patvirtino, kad nebegyvena su žmona.

„Aš ta tema nenoriu visiškai nieko komentuoti. Ji gyvena Vilniuje, tai jūs ją susiraskite ir pasiklauskite. Tik galiu pasakyti, kad Šiauliuose ji negyvena. Nežinau, kur ji gyvena, Vilniuje. Kiek matau iš vakarėlių nuotraukų, tai ji gyvena Vilniuje“, – sakė A. Šedžius.

M. Šedžiuvienė ir A. Janonis:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (371)