Įrašu apie neseniai įvykusias krikštynas B. Navickaitė pasidalino feisbuke – įkėlė kelias nuotraukas iš ceremonijos. Mergaitės krikšto ceremonijoje dalyvavo abu tėvai bei artimiausi žmonės.

„Ruošėmės seniai, tačiau vis neatsirasdavo laiko“, – Delfi tikino Birutė.

Pajūryje su dukrele gyvenanti moteris atskleidė, kad krikštynos vyko gimtajame jųdviejų mieste.

„Krikštynos vyko Palangoje. Monikutė – tikra palangiškė, tad kažkur kitur ieškoti kunigų ar bažnyčios nemačiau prasmės. Čia gyvenam, čia augam, čia mūsų namai“, – sakė moteris.

Dukrelės Monikos Seimo narys P. Gražulis ir Palangoje žuvimi prekiaujanti B. Navickaitė susilaukė 2018 metų balandį. Nors mergaitė gyvena dviese su mama, Petras su dukrele bendrauja, dalyvauja svarbiose šeimos šventėse.

„Man labai smagu, kad jiedu taip gražiai sutaria. Aš labai džiaugiuosi. Jis visada yra laukiamas, priimamas. Pasako, kad nori atvažiuoti aplankyti – iškart ir priimu“, – prieš kurį laiką tikino moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (298)