Kam iš jų atiteks trys tūkstančiai litų? Išsakykite savo nuomonę straipsnio dešinėje pusėje esančiame nuomonių lange. Edvardas Legeckas svajoja nusipirkti jaką - tik ne rusišką lėktuvą, o gyvūną. Jį ponas Edvardas planuoja įkurdinti savo zoologijos sode, kuriame jau dabar gyvena apie keturis šimtus paukščių ir du šimtus žinduolių. Sodo svečiai gali pamatyti vilkus, beždžiones, meškėnus, lamas, ponius, kupranugarius, kengūras ir kitų gyvūnų.

Vilnietis pensininkas Stasys Jurevičius studijoje pristatė originalų būdą, kaip kovoti su niekšybes darančiais kaimynais – aprašyti jų darbelius knygoje. Kelių poezijos knygų autorius, Rašytojų sąjungos narys tvirtino gyvenimo priverstas imtis prozos. Jis parašė ir išleido knygą “Juodasis namo sąsiuvinis”. Knygoje aprašyti vieno sostinės daugiabučio namo gyventojų konfliktai. Ponas Stasys yra parašęs dar vieną panašią knygą - “Juodasis sodo sąsiuvinis”. Jos leidybai reikalingus pinigus S.Jurevičius mėgins laimėti “Seife”.

Joana Bučienė iš Pasvalio jau penkerius metus svajoja apie motorolerį. Ši transporto priemonė 60-metei moteriai reikalinga, kad galėtų nuvykti į darbą medelyne. Kol kas ponia Joana į darbą važiuoja dar tarybiniais laikais pirktu dviračiu.

Kuriam iš jų atiteks “Seifo” pinigai, paaiškės Joninių vakarą 20. 20 val. per BTV.