Ant skyrybų slenksčio atsidūrusią atlikėjos ir verslininko porą vis dar sieja kartu pradėtas verslas – elektroninė maisto papildų parduotuvė monikita.lt. Tačiau naujienų portalui alfa.lt A. Šedžius sakė, kad Monika su tuo neturi nieko bendra.

„Jos geriausias verslas yra „duok man pinigų“. Yra tokia labai Lietuvoje populiari verslininkių kategorija – „duok man pinigų, bet aš nieko nedarysiu“, – alfa.lt sakė vyras.

DELFI primena, kad neseniai su atlikėju Andriumi Janoniu pristačiusi naują dainą apie jausmus Monika neslėpė, jog siekti muzikinės karjeros jai anksčiau trukdė vyras. Taip pat žinoma moteris pasakojo, jog pradėjusi gyventi kartu su verslininku turėjo pamiršti ir savo norą dirbti, mat tai mylimajam nepatiko.

Tačiau tuomet A. Šedžius atvirai prisipažino apie tai, jog jo žmona jau turi kitą mylimąjį. „Aš jai nieko nedraudžiau, gal dėl to taip ir gavosi. Kovo mėnesį ji grįžo iš Amerikos ir pasakė, kad myli kitą ir nebenori būti su manimi“, – tuomet pasakojo jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (461)