Keli skirtingi DELFI šaltiniai pasakojo, kad susikrovusi daiktus M. Šedžiuvienė paliko namus Šiauliuose ir kurį laiką nusprendė pagyventi atskirai nuo savo vyro. Pastaruosius kelis mėnesius mergina dažnai sutinkama sostinėje vykstančiuose įvairiuose renginiuose, kuriuose pasirodo bičiulių, o ne vyro kompanijoje. Mergina ne kartą Vilniuje buvo pastebėta vairuojanti Natalijos Bunkės automobilį, o ne savo prabangų visureigį BMW.

Susisiekus su pačia M. Šedžiuviene, ji naujienos apie pokyčius šeimoje patvirtinti neskubėjo.

– Girdėjome naujienų, kad persikraustėte gyventi į Vilnių.

– Mes daugiau mažiau visada gyvenome Vilniuje.

– Kalbama, kad nusprendėte pailsėti nuo šeimyninio gyvenimo.

– Pirmą kartą girdžiu tokį bajerį.

– Net jūsų draugės apie tai kalba.

– Nežinau, kodėl jos kalba, nes viskas yra tvarkoje.

– Sako, kad norėjote pabėgti nuo problemų šeimoje į didmiestį.

– Aš norėjau pabėgti? Ar bėgčiau į didmiestį, ar kažkur kitur, nuo problemų tu nepabėgsi. Tai būtų viena pusė, o kita pusė – viskas pas mus tvarkoje. Aš čia turiu daugiau galimybių dirbti, visokių darbo pasiūlymų sulaukiu daugiau. Paprasčiausiai man taip patogiau. Mano vyras lygiai taip pat važinėja į komandiruotes į užsienį. Mes labai didelės problemos nematome. Susitinkame taip pat, kaip ir susitikdavome anksčiau.

– Vis dar užsukate ir į namus Šiauliuose ir daiktų iš vyro namų dar nesusirinkote?

– Tikrai nesąmonė. Jeigu būtų skyrybos, visi labai greitai sužinotų. Vilniuje turime namą, mes čia visada važinėdavome ir gyvenome. Faktas, kad atvažiavau į Vilnių su didesne taše. Tai normalu, nes moteriai reikia daiktų, bet tai nieko nereiškia. Turime namą Vilniuje, visada čia ir apsistojame. Kai Seime vyras buvo, tada irgi Vilniuje gyvenome. Dažnai važindėvome pirmyn-atgal.

– Kalbama, kad moterys imasi kardinalių išvaizdos pokyčių, kai gyvenime vyksta didelės permainos.

– Tikrai nesąmonė. Savo vyrui galiu būti ir mėlynais ir bet kokiais plaukais. Dėl kito vyro jokia moteris plaukų nedažys. Nebent, nežinau, ką tas vyras daro su savo moterimi.

– Į renginius taip pat jau kuris laikas vaikštote be vyro.

– Į du renginius per metus laiko nuėjau be vyro. Tai irgi nieko nereiškia. Mano vyrui neįdomu mados ir suknelės. Veduosi tą žmogų, kuriam įdomu, o ne vyrą.

– Anksčiau su bičiuliais internete dalindavotės vyro dovanojamų gėlių nuotraukomis, fotografuodavotės kartu. Dabar nieko panašaus nebematyti.

– Pasidarė šiek tiek kvaila. Jei dabar fotografuočiau, kiek aš gaunu gėlių, kiek man vyras kasdien dovanoja, būtų šiek tiek kvaila ir juokinga. O nustebina jis mane visada.

2013 metais vykusios Šedžių vestuvės buvo tapusios labiausiai aptarinėjamu pramogų pasaulio įvykių Lietuvoje – pradedant jaunikio kostiumu ir baigiant stalo puošmenomis. Daugiau apie Šedžių vestuves galite skaityti čia.

Monikos ir Andriaus Šedžių bendro gyvenimo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Monikos ir Andriaus Šedžių vestuvių akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1090)