Tuoktuvėse dalyvavo apie 60 svečių – jaunųjų artimieji, draugai, kolegos iš užsienio.

Santuoką įregistravę jaunieji prie Šiaulių arenos važinėjo rogėmis, vėliau su svita nuvyko į Kryžių kalną, kuriame paliko ir savo kryželį, fotografavosi. Vėliau vestuvininkai ir ką tik susituokę Šedžiai apsilankė Chaimo Frenkelio viloje, kur taip pat surengė fotosesiją.

Šeštadienio vakarą vestuvininkai būrėsi Šeduvos malūne. Čia jų jau laukė vaišėmis nukrauti stalai.

DELFI susisiekus su Šeduvos malūno savininku Zigmu Daukša, pastarasis atskleidė keletą detalių apie A. Šedžiaus ir jo oficialios žmonos vestuvių linksmybes.

„Viskas gerai jiems praėjo. Jie rimti žmonės, o tokie juk nuostolių nepadaro. Pas mus nėra buvę tokių atvejų, nėra pas mus tokios liaudies, kad kažką pridirbtų. Švęsti jie baigė rytą. Klausiau ir jų pačių, kaip jiems patiko, tai jie sakė taip: „Liuks! Aukštame lygyje. Negalim pasakyti blogo žodžio“. Visi svečiai išvažiavo, buvo, kas pasiliko motelyje, bet ir tie vėliau išvažiavo“, – DELFI pasakojo Z. Daukša.

Šiuo metu sutuoktiniai išvykę į medaus mėnesio kelionę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)