Aktorius ir bokso čempionas kaip svečiai atvyko "Christie's" aukcioną, kuriame buvo parduoti jų nešioti ir pasirašyti "Audemars Piguet" laikrodžiai, taip pat - Mariah Carey (Merajos Keri), Jono Bon Jovi (Džono Bon Džovio), Sophios Loren (Sofijos Loren), Sharon Stone (Šeron Stoun) ir dar kokių 30 kino žvaigždžių, dainininkų bei sportininkų laikrodžiai.

Už A. Schwarzeneggerio titano ir 18 karatų aukso chronografą iš "Royal Oak" kolekcijos buvo paklota daugiausiai - 340 tūkst. JAV dolerių. M. Ali 18 karatų aukso laikrodis iš "Jules Audemars" kolekcijos parduotas už 220 tūkst. JAV dolerių. S. Loren ir Sh. Stone laikrodžiai parduoti po 75 tūkstančius, J. Bon Jovi 18 karatų baltojo aukso ovalinis laikrodis - už 20 tūkstančių, o M. Carey 18 karatų aukso su deimantais laikrodis - už 21 tūkstantį.

Pirkėjai yra kolekcininkai, visuomenėje žinomi žmonės ir pramogų verslo įžymybės, informavo "Christie's", tačiau nė vieno pirkėjo pavardės nepaskelbė.

Pelnas dar padidėjo, kai A. Schwarzeneggeris nuo riešo nusisegė ir atidavė laikrodį, kuris netrukus buvo nupirktas už 35 tūkst. JAV dolerių. Pagal jį padarytą laikrodį aktorius nešiojo filmuodamasis naujausiame savo filme "Šeštoji diena" (The Sixth Day).

Visos surinktos lėšos atiteko fondui "Inner City Games", kuris rengia sporto varžybas ir finansuoja vaikų mokymo programas, bei M. Ali centrui, kuris remia interaktyvų mokymą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją