Žinią apie sužadėtuves pora paviešino socialiniuose tinkluose. K. Krysko instagrame patalpino atostogų Kroatijoje akimirką, kurioje J. Milius laiko jos ranką, o ant jos – žibantis sužadėtuvių žiedas.

Romantišką kadrą papildė ir šiltas komentaras, kuris atskleidė, kad pora sužadėtiniais tapo dar liepą.

„2020.07.16“, – tokia data nuotrauką papuošė „69 danguje“ narė. Dainininkė savo įrašą papildė širdelės ir sužadėtuvių žiedo emocijomis bei grotažymėmis #meilė, #sužadėtinis.


Po šiuo jausmingu atlikėjos įrašu pasipylė sekėjų sveikinimai. Gražių žodžių negailėjo ne tik kolegos, bet ir K. Krysko bei J. Miliaus gerbėjai.

„69 danguje“ narė jau kuris laikas nedalija interviu apie savo asmeninį gyvenimą – jį moteris slepia tarsi po devyniais užraktais. Tačiau iškart po krizės santuokoje šou versle imta šnabždėtis apie tai, kad K. Krysko širdyje vietos atsirado kitam mylimajam – J. Miliui.

Dainininkai kartu kurį laiką buvo pastebimi ne tik darbe, bet ir kartu leidžiantys laisvalaikį. Juodu drauge dar praėjusių metų lapkritį buvo užfiksavęs Vilniaus praeivius dažnai įamžinantis fotografas Vincas Alesius.

Šią vasarą pora ėmė vis mažiau slėpti savo santykius. Socialiniuose tinkluose jiedu per Jonines dalijosi meiliomis akimirkomis iš baidarių žygio, o po to – džiaugėsi poilsiu Kroatijoje. Kaip dabar paaiškėjo, atostogas svetur vainikavo ne tik romantiška judviejų asmenukė, o ir sužadėtuvės.


Minimą Karinos kadrą instagrame tąkart puošė kuklus komentaras: „Mūsų Kroatija“. Tačiau šalia esančios grotažymės buvo kiek iškalbingesnės, labiau pabrėžiančios jų šiltus jausmus.

Deja, nei Karina, nei Jeronimas apie savo asmeninį gyvenimą viešai nekomentuoja – Delfi jau gerokai anksčiau kelis kartus bandė susisiekti su atlikėjais ir pasiteirauti, ar kalbos, kad jiedu yra daugiau nei kolegos, yra tiesa, tačiau nesėkmingai. Dainininkė skambučius ignoruodavo, o J. Milius, išgirdęs asmenišką klausimą, padėjo telefono ragelį.

Į kalbas pirmą kartą sureagavo apdovanojimuose

Ir visgi tyla po skyrybų su vyru amžinai tęstis negalėjo. K. Krysko, kaip ir kiti keli šimtai kviestinių svečių, dalyvavo kasmetiniuose M.A.M.A apdovanojimuose.

Pokalbiui pasisukus apie asmeninį gyvenimą Karina kiek surimtėjo ir paklausta, ar ji ir J. Milius yra pora, dainininkė susilaikė nuo plačių komentarų.

„Nežinau. Čia yra jau visai kiti dalykai, nesusiję su šiuo renginiu, todėl neatsakysiu į šį klausimą“, – Delfi teigė žinoma moteris.

J. Milius ir K. Krysko

Nors apie asmeninį gyvenimą Karina iki šiol neatvirauja, dainininkė leido suprasti, kad dabar jos gyvenime įsivyravo ramybė ir šviesa.

„O ko liūdėti? Nėra ko, nes gyvenimas tęsiasi. Jau vien tas faktas, kad aš esu šiame gyvenime, jog aš gimiau, – džiugina. Džiaugiuosi, kad esu sveika, turiu vaiką, savo mėgstamą veiklą, daug draugų. Viskas, to pakanka“, – šyptelėjo ji.

„Mano charakteris yra toks, kad kuo toliau, tuo labiau aš žiūriu į šviesius dalykus, kurie vyksta aplink tave. Visa, kas vyksta blogo, tai yra smulkmenos, kurios praeis, todėl reikia džiaugtis, kad esi ir gyveni. Be to, reikia bet kurioje situacijoje išlikti žmogumi“, – auksiniu patarimu tuomet pasidalijo K. Krysko.

Delfi primena, kad žinoma dainininkė ir šokėjas S. Skambinas santuokoje kartu buvo 8-erius metus. 2019-aisiais pora oficialiai išsiskyrė.

Žinomas šokėjas taip pat nestovi vietoje – neseniai viešai prisipažino, kad jau kuris laikas turi naują šeimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)