S. Starkutė neslepia, kad būnant trisdešimties šiek tiek sumažėja modelio darbo pasiūlymų, o sėdėti ramiai ji nėra pratusi. Vadinti savęs dizainere modelis neskuba.

Drabužių kūrimas Simonai – širdžiai miela veikla, savęs realizavimas.

Kartu su „SbyS“ prekinio ženklo sumanytoja fotosesijoje įsiamžino vienas garsiausių Lietuvos kovotojų Sergejus Maslobojevas. Kodėl moteris nenorėjo, jog kartu pozuotų profesionalus modelis?

„Kadangi pati esu aukšta, šalia manęs turėjo būti išvaizdus, pasportavęs, tvirtas vyras. Profesionalūs modeliai dažnai būna per daug liekni. Esu reikli, žinau, kas yra gražu, kaip viskas turi atrodyti. Nenusivyliau savo sprendimu – Sergejus savo pareigas atliko puikiai, neturiu jokių priekaištų“, – šypsosi S. Starkutė.

Pirmą kartą Simonai fotosesijoje teko būti tiek užsakove, tiek modeliu, tiek fotosesijos režisiere.

Simona idėją kurti drabužius, skirtus laisvalaikiui, įgyvendino per mėnesį. Tiesa, sėdinčios prie siuvimo mašinos moters neišvysite. Ji yra prekinio ženklo idėjų sumanytoja. Visus su siuvimu, konstravimu susijusius darbus atlieka kruopščiai atrinkta profesionalų komanda – kiekvienas daro tai, ką sugeba geriausiai.

Simona džiaugiasi, kad jau dabar susidomėjimas drabužiais yra nemažas. Klientas galės rinktis aprangą iš kokybiško veliūro arba trikotažo. Drabužiai – įvairūs pilkos spalvos atspalviai. Kiekvienam klientui rūbas yra pasiuvamas pagal jo išmatavimus ir norus. Laisvalaikio apranga gali būti puošta ornamentais, aplikacijomis, „Swarovski“ kristalais.

Modelis visada palaikė mūsų šalies amatininkus, todėl viskas yra siuvama Lietuvoje. Medžiagos taip pat yra perkamos pas lietuvių verslininkus.

Pasak Simonos, tik tokiu būdu ji gali garantuoti kokybišką prekę. „SbyS“ džemperiai gali būti derinami su džinsais, odinėmis kelnėmis. Tai drabužiai, kurie tiks tiek pajūrio kurorte, tiek vaikštant mieste.

„Kiekvienam žmogui ateina tam tikras laikotarpis, kai norisi naujų vėjų, pokyčių gyvenime. Gal mano trisdešimtmetis yra šioks toks lūžis... Norėjau naujos veiklos, kuri būtų suderinama su modelio darbu. Esu įpratusi dirbti ir užsidirbti. Nesu iš tų žmonių, kuris viską gavo ant lėkštutės. Viską užsidirbau ir nusipirkau pati. Žinoma, esu realistė ir žinau, kad drabužių kūrimas nebus mano verslas, garantuojantis dideles pajamas. Tačiau visada yra malonu matyti, kad kažką džiugina tavo sumanymai“, – atvirauja Simona ir tikisi, kad jos kurti laisvalaikio drabužiai atras kelią į lietuvių širdis ir spintą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)