Socialiniuose tinkluose aktyvus politikas savo tūkstančiams sekėjų pranešė, kad jis su žmona savo sūneliui suteikė dvigubą vardą – Martynas Leonas.

Iš senovės romėnų kilęs vardas – Martynas – reiškia karo dievą, o graikų kilmės vardas Leonas simbolizuoja liūtą.

„Nuotoliniai mokslai prasidėjo. Martynui Leonui galima mokslus graužti ir gulint. Ir jokia sistema nepakimba“, – šiltu įrašu feisbuke dalijosi politikas.

Jaukią žinutę A.Anušauskas papildė mažylio fotografija, kurioje berniukas guli jau laikydamas galvytę ir žvelgia į lavinamąsias vaikiškas korteles.

Žinia apie naujagimį politikas taip pat pasidalijo socialiniuose tinkluose. „2020-02-02 vidurdienį labai ryžtingai į Lietuvą atėjo naujas 3,2 kg pilietis! Visi jaučiamės puikiai ir laimingi pagaliau susitikę“, – tuomet savo paskyroje skelbė laimingas tėtis.

Įprastai vengiantis kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą politikas dar praėjusių metų rudenį savo paskyroje parašė, jog žmona jam padovanojo pačią geriausią laukiančio gimtadienio dovaną ir pasidalijo kūdikiui skirtų kojinių nuotrauka.

Poros santykiai į viešumą išlindo 2014 metų pradžioje. Tų pačių metų pavasarį politikas tuo metu Vilniaus dailės akademijoje studijavusiai mylimajai ir pasipiršo.

Aukso žiedus pora sumainė 2015 metų gegužę.

Šiemet A.Anušauskas su 27-eriais metais jaunesne žmona Lina švęs penktąsias vestuvių metines.

Dar visai neseniai 56-erių istorikas, publicistas, Seimo narys dalyvavo TV3 laidoje „Visi mes žmonės“, kur kalbėjo apie vėlyvą tėvystę.

Kaip buvo rašoma anksčiau platintame spaudos pranešime, politikas prisipažino, kad jiedu su žmona net buvo pradėję kalbėtis apie įvaikinimą.

Be to, politikas laidoje sakė visai nekreipiantis dėmesio į interneto komentatorių nuomonę, jog greitai šalia sūnaus atrodys kaip senelis, kad paaugęs vaikas gali net gėdytis tokio tėčio. Vyras įsitikinęs, kad vaikai myli tėvus nepaisydami, kokio amžiaus šie yra, – tai stipresnis ryšys nei bet kokie paso duomenys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)