Puikiai nusiteikusią nuotaką prie altoriaus lydėjo tėtis, žodžius iš Šventojo Rašto skaitė pirmasis pabrolys kolega iš „TV pagalbos” Gediminas, kuris vos prieš pusmetį ištekino savo kolegę Agnę Jagelavičiūtę.

Puikiai nusiteikusi nuotaka nuo gražių kunigo Ričardo Doveikos pamokymų ir palinkėjimų Katedroje pravirko ir ilgai negalėjo nusiraminti. Šyptelėjo tik po to, kai kunigas jaunavedžius paskelbė vyru ir žmona. Kol kas abu įsimylėjėliai medaus mėnesį nukėlė dėl įtemptų darbotvarkių, o liepos mėnesį planuoja susilaukti mažylio.

Po oficialių ceremonijų Vilniaus Santuokų rūmuose ir Katedroje jaunavedžiai su svita išvyko švęsti vestuvių už Vilniaus įsikūrusiame restorane. Tiesa, į vestuves, nors ir ilgai žadėjęs, neatvyko taip lauktas pirmasis nuotakos partneris „TV pagalboje” klaipėdietis Jonas.

„Manau, Jonas įsižeidė ant manęs, kad aš ne tik paviliojau jo kolegę Neringą, bet ir tapau jos pirmuoju pabroliu”, – spėliojo Gediminas.

Tiesa, medaus mėnesio pora, atrodo, vis gi išskrido – nepatvirtintais duomenimis jaunikis nuotakai padovanojo savaitę Londone ir pora slapčia išvyko kopinėti medaus dar sekmadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją