Tam, kad grupės "SEL" lyderis spėtų sutvarkyti visus reikalus, jam buvo įteiktas prabangaus ir galingas, prezidentinės komplektacijos „Lexus GS 450H“.

E. Dragūnas visą savaitę fiksavo savo asmeninio gyvenimo akimirkas. Atlikėjas automobilį išbandė važinėdamas ne tik užlopytais sostinės keliais, bet ir autostradoje Vilnius-Klaipėda.

Į uostamiestį žinomas vyras vyko ne kartą, nes ten ruošiasi grandioziniam „SEL Grand Show“, kuris liepos 5 dieną vyks Klaipėdos vasaros estradoje.

Tiesa, ne visur jis keliavo su prabangiuoju „Lexus“. Su geru bičiuliu Tautvydu Barščiu į aviacijos šventę „selas“ vyko sraigtasparniu.

Automobilis gyvenime – labai svarbus

Žinomas atlikėjas neslėpė, kad automobilis jo gyvenime vaidina ypač svarbų vaidmenį. „Man automobilis yra kaip žirgas. Kaip papuošalas merginai“, - sakė E. Dragūnas. Tačiau pabrėžė, kad transporto priemonė jam yra reikalinga tam, kad be jos neišsiverstų tvarkant darbo reikalus.

Ar Selas yra chuliganiškas vairuotojas ir mėgsta didelį greitį? „Kai pamatai 1985 metų BMW, lekiančią dideliu greičiu, kažkam tai jau yra chuliganiška. Tačiau man tai atrodo kvaila. Žinoma, yra vietos, kuriose tu gali paspausti pedalą iki dugno. Tačiau tai leidžiama turbūt tik Vokietijos autostradose, - juokėsi jis. - Vairuoti reikia su protu ir nesukelti kitiems grėsmės. Juk kitoje transporto priemonėje gali sėdėti vaikai, kurie yra didžiausias mūsų turtas.“

Išbandęs naują savo žaisliuką atlikėjas negailėjo komplimentų: „Jausmas, kaip pirmą kartą. Labai švelniai ir maloniai važiuoja. Atrodo, kad neturėtų variklio“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (218)