„Stilistų klausau ir kartais randame kompromisų, – apie savo įvaizdį kalbėjo Justė. – Tačiau per tiek metų jau pati supratau, kas man tinka. Ne tiek, kad kitiems būčiau graži, bet kaip pati gerai jaučiuosi.“

Raudonas lūpas galima vadinti Jazzu vizitine kortele, tačiau ji juokėsi, kad jos ne visada būna raudonos, ir šiandien jos labiau rausvos nei raudonos. „Būna, kad sako „o, žiūrėk, atrodo kaip Jazzu“, o aš tiesiog kiekvieną dieną pasidažau ir apsirengiu taip, kaip jaučiu, – šypsojosi moteris. – Apskritai man svarbiau laiką skirti kūrybai ir artimiesiems nei prieš kiekvieną renginį, kurių per dieną gali būti ir trys, sėdėti vizažisto kėdėje.“

Drastiškai su savo išvaizda neeksperimentuojanti atlikėja juokėsi, kad jai, kaip ir visoms moterims, turint ilgus plaukus norisi trumpų ir atvirkščiai. Beje, prieš šešerius metus Jazzu buvo kone berniukiškai nusitrumpinusi plaukus. „Tai čia gyvenime, juk visada kažko norisi, o scenoje galima atrodyti kaip tik nori, juk yra ir priauginamų kasų, stilistai gali padaryti bet ką“, – vardijo J. Arlauskaitė.

Pastaruoju metu Jazzu išgyveno tikrą santykių audrą: žiniasklaidą apskriejo žinia apie tai, kad ji ir jos gyvenimo draugas Justinas Jankevičius pasuko skirtingais keliais. Pasidomėjus, ar ji nepaseks daugelio moterų pėdomis ir gyvenimo pokyčių kaitos neišreikš ir išvaizdos pokyčiais, ji tik nusijuokė: „Aš visada buvau dramatiška ir drastiška, tačiau gyvenimas nesikeičia. Aš juk esu nenuspėjama. Žinote, aš anksčiau bandžiau stebinti kažkokiu inovatyvumu ar panašiai, o pastaraisiais metais man norisi daugiau natūralumo. Dabar man norisi švaros: tiek gyvenime, tiek širdyje, tiek išvaizdoje“.

Kosmetikos pristatyme, kuriame lankėsi Jazzu, buvo galima sutikti ir Giedrių Drukteinį, ir Neringą Zeleniūtę, Aušrą Štukytę, Eleną Puidokaitę-Atlantą ir būrį kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1135)