„9 metai bažnytinėje santuokoje! 13 metų drauge! Už meilę, kurios mokomės kiekvieną dieną! Daugiau nieko nerašysiu, nes TU viską žinai“, – jautrius žodžius sutuoktiniui skyrė iširusios grupės „Blogos mergaitės“ narė.


Nors oficialiai Milisandros ir Algirdo santuoka buvo įteisinta dar 2008-aisias, Santuokų rūmuose, pora svajojo amžiną meilę prisiekti bažnyčioje. Dėl sunkios Algirdo mamos Onutės ligos šventę buvo nuspręsta atidėti ir ilgai planuota bei laukta puota įvyko po daugiau nei trijų metų civilinės santuokos.

Jaunieji į ceremoniją Vilniaus Šv. Kryžiaus bažnyčioje atvyko prabangia karieta. Jaunoji vilkėjo baltą vestuvinę suknelę puoštą nėriniais ir karoliukais, o galvą puošė baltų gėlių žiedai. Jaunasis dėvėjo juodą smokingą ir segėjo varlytę. Vestuvių liudininkais tapo Irena ir Žilvinas Žvaguliai.

„Jaudinomės iš vakaro, kai reikėjo sudėlioti paskutinius štrichus šios dienos šventei, o šiandien, matant tiek daug brangių žmonių šalia mūsų, baimė ir jaudulys praėjo visiškai“, – vestuvių dieną „Delfi“ sakė Algirdas ir Milisandra.

Tą pačią dieną bažnyčioje Radzevičiai pakrikštijo savo sūnų Roką.

Santykių krizė

Praėjusiais metais pora prakalbo apie ant plauko pakibusią santuoką. Tačiau, kaip šių metų gegužę „Delfi“ sakė Milisandra, karantinas jų meilę išgelbėjo.

Ji atviravo, kad laikotarpis, kai dėl pandemijos šeimos priverstinai kuriam laikui užsidarė namuose, privertė dar atidžiau pertvarkyti jųdviejų jausmų ir prisiminimų skrynią. Juk, kai prieš 12 metų vienas kitą sutiko, iš karto pajuto, kad yra vienas kitam skirti.

„Neišsiskirti – menas. Susitikome gi ne veltui. Būna visokių išimčių, tačiau mudu su Algiu esame seno sukirpimo žmonės: jeigu vieną kartą – tai visam gyvenimui. Nuo pačių pirmųjų mūsų pažinties dienų žinojome, kad esame vienas kitam skirti. Absoliučiai. Kitaip ir negalėtų būti. Giminės, artimieji, draugai matė, kad negalėtume būti atskirai. Daug kas klausė: „Kaip Algis – be tavęs ir tu – be jo? Juk jūs – neišskiriami, viena visuma.“.

Viskam ateina savas laikas. Matyt, mums reikėjo patylėti ir pamąstyti. O paskui atėjo metas atvirai pasikalbėti ir suprasti, kas nutiko. Manau, kad viskas eina geryn ir, duok Dieve, visam gyvenimui“, – vylėsi pašnekovė.

Tąkart Milisandra pasidžiaugė iki šiol pilve plasnojančiais drugeliais ir patikino nesuprantanti, kodėl dar visai neseniai kone išgyveno santykių krizę.

„Galbūt įvyko nesusikalbėjimas, galbūt buvome pavargę nuo vasaros darbų. Karantino laikotarpiu 24 valandas per parą neatsitraukdami vienas nuo kito buvome kartu: jeigu skaitome knygą, skaitome kartu, jeigu sportuojame – irgi kartu. Viskas kartu. Šitas laikotarpis mūsų santykiams buvo be galo naudingas.

Jaučiu, kaip viduje plasnoja drugeliai. Atrodo, kad aš ką tik po pasimatymo su vyru. Duok Dieve, kad tai tęstųsi. Žinau, kad laimė mėgsta tylą, tačiau aš be galo džiaugiuosi. Dabar matau, kokie mūsų santykiai yra užtikrinti. Pilnatvės uostas. Iš naujo vienas kitą atradome“, – džiugiai kalbėjo žinoma moteris, su vyru auginanti jau 11-metį sūnų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)