„Aš suprantu, kai mano pavardė siejama su buvusio vyro, bet kai ji siejama su grupuotėm, nusikaltimais ir t.t.“, - socialiniame tinkle pasipiktinimą liejo dainininkė I. Martinkėnaitė.

Antradienį naujienų portalai vienas po kito ėmė rašyti apie I. Martinkėnaitės skyrybas. Žurnalistams moteris teigė, kad jos su vyru santuoka nesieja ir pora jau išsiskyrusi.

Tačiau jos, kaip paaiškėjo, vis dar oficialaus sutuoktinio A. Velijevo
pavardė minima „Mokesčių inspekcijos“ gaujos byloje, kuri kaltinama
turto prievartavimu, vagystėmis ir kitomis nusikalstamomis veikomis.

DELFI žiniomis, I.Martinkėnaitės ir A.Velijevo skyrybų klausimas oficialiai nėra pradėtas nagrinėti. Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovai patvirtino, kad 2014 metų sausio 7 dienos duomenimis, teismas nėra gavęs jokio poros pareiškimo dėl skyrybų proceso pradėjimo. Tokia byla teisme nebuvo atversta ir niekada anksčiau.

Paklausta, kaip iš tiesų klostosi jos šeimyninis gyvenimas, Ingrida naujienų portalui DELFI kalbėjo: „Tai yra mano buvęs vyras. Mes skiriamės. Pas mane su vyru dar yra vaikų. <...> Mes su juo negyvename jau du metai. O štampo tai ne visiems reikia pase.“.

Moteris teigė, kad į teismą dar nesikreipė, nes skyrybų reikalus tvarko vyras: „To štampo tikrai nereikia. Ne to siekiu, o išgyvenu viduje savo išgyvenimus“.

Moteris sako už vyro nusikaltimus neatsakanti, DELFI ji prisipažino kartu su vyru nebegyvenanti jau „n-metų“, tačiau dar gruodį spaudoje atviravo apie santuokinį gyvenimą ir bendrus namus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)