Šįryt nusprendusi prabilti Sandra savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje paliko įrašą, kuriame atvėrė širdį ir papasakojo apie tikrąją skyrybų priežastį.

„Skyrybos nėra tragedija. Tragedija yra tada, kai mokai kartu augančius vaikus to, kaip nereikėtu mylėti vienas kito. Ir jeigu esi pakankamai drąsi pasakyti „viso", gyvenimas tau atsiųs labai gražų „labas“ (beje, prisipažinsiu, atsiuntė greičiau nei tikėjausi).

Svarbiausias dalykas, kas mane paskatino anuliuoti mano ir N. Macaulay santuoką, jei tu padarai bloga vieną kartą, tai yra klaida, bet jei tos klaidos kartojasi – nuosprendis. Kas norėtų, kad jums laužytu rankas, šonkaulius, spardytu net nėščią? Atiminėtu pinigus? Merginos!!!!!! Mano vyras yra laisvas! Kas su juo nueisit į pasimatymą, nenustebkit, kad bus atsiskaityta mano kreditine. Tai yra paskutiniai 200 eurų, kuriuos jam daviau“, – rašė ji.

Paprašyta paaiškinti, kas dedasi jos namuose, S. West neslėpė nuoskaudos, jog viltys sukurti darnią šeimą dar kartą žlugo, o vyras jos lūkesčių vis dėlto nepateisino.

„Jo pasaka yra baigta. Jis mane sumušė ir sulaužė ranką. Įrodymai jau yra užfiksuoti policijoje. Jis jau trejus metus negali rasti darbo ir dabar manipuliuoja mano vaiku bei gyvena iš mano pinigų. Dabar aš esu Amerikoje darbo reikalais, tačiau galiu pasakyti tiek, jog santuoka tikrai nutrūko visiems laikams.

Dabar jis man kenkia ir nori atimti vaikus. Jis taip pat grasina paviešinti mano pokalbius su Birolu Nadiru, kuris yra buvęs Londono „Arsenalo“ savininkas. Geriau jau aš juos paviešinsiu. Esu priversta išvykti ir susitvarkyti dokumentus, kad tiek aš, tiek vaikai turėtume iš ko gyventi ir vyras nebegalėtų imti mano pinigų“, – sakė ji.

Sandra taip pat prasitarė, kad rugsėjį Prancūzijoje duris atvers jos naujas restoranas „Grafinina“, kurį ji atidaro kartu su nauju pretendentu į savo širdį. Ji jaučiasi įsimylėjusi, o širdies žaizdas jai padeda užgydyti kitas vyras, kuris moteriai yra ypač dosnus.

„Galiu tik jums atvirai pasakyti, kad esu be galo sumišusi. Tai natūralu patyrus smurtą. Tačiau dabar Nigelas gyvena mano bute Šiauliuose ir vis dar nenori dirbti. Tačiau aš mokydamasi tatuiruočių darymo meno sutikau vyrą ir su juo esame labai artimi.

Jis man nupirko restoraną, o tai – sena mano svajonė. Nigelas ir toliau kuria istorijas, kad neva dirbu prostitute, bet jo nesveikas pavydas užtemdė jam protą. Nuolatos jam kartojau, kad turėtų koncentruotis į darbą ir stengtis prisidėti prie šeimos gerovės, bet jis tik smurtavo ir keikė mane. Nesveikas jo pavydas peržengė visas ribas dar prieš mėnesį“, – sakė pašnekovė.

S. West pasakojo, jog tiesiog norėjo jaustis saugiai ir tik dėl šios priežasties po praėjusių skyrybų grįžo pas dukrelės tėvą, tačiau jų santuokai ėmus byrėti jos gyvenime atsirado kitas vyras Issa. Tai dar labiau įsiutino jos sutuoktinį, su kuriuo ji šiuo metu skiriasi.

„Jis net grasino išmesti mano šunis pro langą, nes žino, kokie jie man svarbūs“, – tramdydama emocijas pasakojo Sandra.

DELFI jau rašė, kad milijonais sąskaitose, akcijomis prestižinėje įmonėje, pilimis Didžiojoje Britanijoje, prabangiu gyvenimu ir pasakiška meile kiek daugiau nei prieš metus išgarsėjusi buvusi „Olialia pupytė" Sandra Grafinina, vėliau pasirinkusi vyro pavardę ir tapusi West-Macaulay, atsidūrė skandalo epicentre.

Tuomet žiniasklaidoje rašyta, kad jos vyras Nigelas esą smurtauja prieš žmoną, todėl ji, nors ir skaičiuojanti paskutines dienas iki naujos gyvybės atėjimo į pasaulį, pareiškė norą skirtis. Kiek vėliau su DELFI susisiekė jos vyras Nigelas ir panoro papasakoti savo istorijos pusę.

Dar tuomet buvo žinoma, kad nuo vasaros pora gyvena atskirai: Nigelas – Didžiojoje Britanijoje, o Sandra – gimtuose Šiauliuose. Prieš priimdami sprendimą gyventi atskirai, jie žinojo, kad moteris laukiasi. Tai pirmasis poros vaikas, o Sandrai – antrasis. Moteris jau augina sūnų iš pirmosios santuokos.

DELFI pabandė susisiekti su Sandros vyru, tačiau kol kas jokio atsako nesulaukėme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)