Sandra paviešino jai atsiųstą nuotrauką, kurioje įamžinti į švirkštus itin panašūs tušinukai. „Nepatikėsite, bet tokie tušinukai, skirti vaikams, yra parduodami Molėtuose, Melioratorių gatvėje esančioje Juočepio parduotuvėje“, – piktinosi S. Žutautienė.

Įraše žurnalistė retoriškai klausė: „Ei, verslininkai, jums smegenų vingiai neužakę kartais? Dar mažai pavyzdžių apie blogas įtakas vaikams? Turbūt nereikia daug išmonės, kad suvoktum, ką simbolizuoja šie tušinukai. Absurdo teatras Nr. 1“.

Tušinukai vaikams

DELFI susisiekė su prekę parduodančia įmone UAB „S. Jurkus ir partneriai“. Įmonės atstovė Sandra Bagdonienė patikino, kad švirkšto formos tušinukus jiems tiekia kita įmonė.

„Mes ją (tušinuku – DELFI) prekiavome savo parduotuvėse, o pas mus prekinasi ir fiziniai asmenys ir įmonės, mes užsiimame ir didmenine prekyba. Patys šios prekės niekam netiekiame“, – sakė įmonės atstovė.

Reaguodama į socialiniuose tinkluose kilusią nepasitenkinimo bangą, S. Bagdonienė patikino, kad bus svarstoma išimti prekę iš prekybos.

„Mums šią prekę tiekia UAB „Saldainis“ motyvuodamas tuo, kad vaikai nebijotų skiepų. Jei visuomenei kyla dviprasmiškos nuomonės, mes šiandien šią prekę išimame iš prekybos ir grąžinsime tiekėjui“, – situaciją komentavo S. Bagdonienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)