Čempionate jėgas išbando būsimieji kineziterapijos ir grožio specialistai iš Vilniaus, Kauno, Utenos, Panevėžio, Šiaulių, Klaipėdos kolegijų, Latvijos Daugpilio universiteto ir Estijos masažo akademijos.

Devyniolika jaunuolių, pasirinkę studijas įvairiose Lietuvos kolegijose ir užsienio mokyklose, savo meistriškumą įrodinėja atlikdami privalomosios ir laisvosios programos užduotis. Privalomojoje programoje studentai turi atskleisti klasikinio masažo įgūdžius, o laisvojoje programoje bus galima demonstruoti pasirinktą masažo techniką.

Kaip pasakoja viena pagrindinių masažo čempionato organizatorių Milda Gintilienė, vadovaujanti Kauno kolegijos Medicinos fakulteto Reabilitacijos katedrai, jau registruodamiesi dalyviai nestokoja išradingumo – laisvojoje programoje bus galima išvysti ajurvedinį „Keralos“, bambukų, keturių rankų, havajietišką, masažą su cigarais, tajų, shiatsu masažus.

Organizatoriai žada – šiais metais tarp masažuojamųjų bus ir daugiau įdomių asmenybių. Išbandyti masažą pasiryžo ir docentas, mokslų daktaras, labiau žinomas kaip bitininkas, sodininkas Algirdas Amšiejus. Tarp tarptautinių renginių, festivalių ir koncertų užsienio šalyse laiko surasti tikisi ir Kauno valstybinio muzikinio teatro solistas tenoras Mindaugas Zimkus ir jaunimo auditoriją užkariaujantis dainininkas Bartas - Nojus Bartaška, atstovavęs Lietuvai tarptautiniame vaikų „Eurovizijos“ konkurse.

Čempionato pradžioje studentai masažavo visuomenėje žinomus vyrus, tarp kurių – šokėjas Saulius Skambinas, Kauno politikas Stanislovas Buškevičius, ilgametis Lietuvos krepšinio rinktinės masažuotojas Juozas Petkevičius ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)