Gražuolė manekenė sakė jog ši fotosesija skirta „Treats“ žurnalui, kuriam ji pozavo Niujorke.

Paklausta, ar nebuvo nedrąsu išsirengti visiškai nuogai, S. Mykolaitytė patikino, kad tai jau praeitis: „Anksčiau gal ir būdavo baisu ar kiek nejauku, bet su praktika viskas išgaravo. Esu profesionalė, moku valdyti savo kūną ir jį pateikti taip, kaip reikia nuotraukai. Be to, su manimi visada dirba tik profesionalų komanda, todėl baimei čia ne vieta. Suprantu, kad, galbūt, mergina, turėjusi tik išleistuvių ar vestuvių fotosesiją, paprašyta nusirengti prieš objektyvą – patirtų šoką, tad nereikėtų lyginti tokių dalykų“.

Solveiga Mykolaitytė

S. Mykolaitytė papasakojo, jog nepaisant to, ar pozuoja atviresniam, ar įprastam kadrui – fotografų elgesys niekuo nesikeičia: „Tikrai niekas nesicackina ir jokių pabendravimų, kad geriau atsipalaiduotum, nebūna. Visiems tai yra tik darbas, ir visa komanda susirenka dėl norimo gero rezultato. Žinoma, svarbu susidirbimas su fotografu ir atsipalaidavimas, bet ilgainiui jau nejauti skirtumo, ar sėdi su drabužiais, ar be“.

Žinoma mergina taip pat atskleidė ir kaip vyksta fotosesijos: „Scenarijus visada tas pats: pribėga vizažistas ir pavalo veidą, paryškina lūpas, tuomet stilistas pataiso plaukus, kitas – pataiso drabužius, ar paklodę. Skirtumas tik tas, jog apsinuoginus reikia labai mokėti pateikti savo kūną, kad jis atrodytų gražiai ir estetiškai“.

Solveiga Mykolaitytė

Modelis iki šiol dalijosi tik itin skoningomis atviromis nuotraukomis ir teigia, jog prieš fotosesijas visada įsitikina, jog jų idėja yra jai priimtina: „Visos mano nuotraukos dvelkia subtiliu seksualumu, elegancija bei klasika. Toks stilius man ir patinka“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)