"Atkreipkite dėmesį į mano mergaitę Simonną ir jos naują hitą. Tu "pavarai", mergaite", - savo "Twitter" paskyroje rašė buvęs "Playboy" modelis, realybės šou žvaigždė apie naujausią S. Milinytės dainą "My Eyes On You".

"Yey! Ačiū ačiū ačiū! Vienai mano nuostabiausių draugių Kendrai be galo patiko mano nauja daina! Ačiū! Kokia aš laiminga, turėdama tokius nerealius žmones aplink mane! Ačiū už palaikymą! Dar negaliu patikėt!", - rašė "Facebook'e" S. Milinytė.

S. Milinytė DELFI pasakojo, kad su Kendra susipažino užkalbinusi ją socialiniame tinklapyje. Simona yra didelė realybės šou, kuriame filmuojasi K. Wilkinson gerbėja, ir savo „Twitter“ paskyroje parašė apie šį šou. Dainininkės žinutę pastebėjo buvusi „Playboy“ žvaigždė. „Kendra man parašė asmeninę žinutę, paklausė apie mane. Sakė, kad paklausė mano dainų ir jai labai patiko. Klausė, kada būsiu JAV, pasiūlė susitikti. Taip pradėjome susirašinėti ir bendrauti. Ji pats nuostabiausias žmogus, labai paprasta, draugiška, linksma, žaviuosi ja“, - kalbėjo S. Milinytė.


Daina "My Eyes On You":

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (365)