"Tai mano paskutinis įrašas apie lietuvius. Daugiau jokių interviu. Daugiau nė vieno žodžio lietuviškai. Man jau gana. Kitos tokios neapykantos pilnos šalies nesu mačiusi. Nebus jokių interviu šia kalba, nenoriu turėti nieko bendro. Nė viena tauta šiame pasaulyje taip nekenčia savų kaip lietuviai. Galite vieni kitų nekęsti ir toliau, bet man jau gana!", - rašė socialiniame tinklapyje S. Milinytė.

DELFI kalbinta atlikėja teigė, kad dėl Agnės Jagelavičiūtės išsakytos kritikos dėl neva nederamos jos aprangos ji nepyksta. Simona tikino, kad visada buvo moters gerbėja ir vaikystėje mielai žiūrėdavo "TV pagalbą".

Mergina teigė, kad po kiekvieno straipsnio sulaukia tūkstančius komentarų. Simona pažadėjo, kad toliau savo karjeros sėkme dalinsis socialiniuose tinklalapiuose, asmeniniame puslapyje. "Lietuviai yra pavydūs ir pakvaišę dėl visko. Aš negaliu to suprasti ir negaliu bendrauti su žmonėmis, kurie pavydi vietos po saule. Lietuviai negerbia vienas kito", - DELFI kalbėjo dainininkė.

S. Milinytė džiaugėsi, kad jos Holivude laukia filmų premjeros, naujo albumo įrašai, koncertinis turas.

"Viskas, ko norėjau, tiesiog būti gera visiems. Niekada apie nieką nekalbėjau blogai, tiesiog siekiau savo tikslų. Ir ką aš gavau iš šios šalies? Tik nesupratimą, blogus žodžius ir tą, kad manęs nekentė", - savo apsisprendimą aiškino S. Milinytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1077)