Savo „Instagram“ paskyroje A. Douka pasidalijo keliomis medaus mėnesio akimirkomis. Vienoje jų moteris šypsosi rodydama į besiganančius zebrus.

Oops..traffic..

A post shared by Anna Douka (@annadouka) on Jul 29, 2017 at 7:30am PDT

DELFI primena, jog poros vestuvės įvyko liepos 21-ąją dieną. Graikijoje aukso žiedus sumainiusi pora savo vestuvių nekomentavo. Pati A. Douka pasidalijo viena nuotrauka iš šventės.

Tai jau antroji Š. Jasikevičiaus santuoka. 2006 metais jis buvo susituokęs su Linor Abargil, tačiau santuoka tetruko dvejus metus.

My family..❤️..

A post shared by Anna Douka (@annadouka) on Jul 26, 2017 at 1:05pm PDT

Su devyneriais metais jaunesne ekonomiste iš Graikijos Anna Douka Š. Jasikevičius susipažino žaisdamas jos gimtinėje, 2009-aisiais.

Vėliau toje pačioje šalyje, Santorinio saloje, pora susižadėjo, vėliau gimė du vaikai – dukra Aila ir sūnus Lukas.

Amerikoje, Slovėnijoje, Ispanijoje, Izraelyje, Graikijoje, Turkijoje žaidęs ir gyvenęs, krepšininko karjerą baigęs Šarūnas Jasikevičius su šeima šiuo metu gyvena Lietuvoje.

Nature 🐘

A post shared by Anna Douka (@annadouka) on Jul 28, 2017 at 12:27pm PDT

Look who i found...!!!

A post shared by Anna Douka (@annadouka) on Jul 28, 2017 at 12:21pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)