Jo metu pramogų pasaulio atstovai išmėgino ir įvertino naujas taksi paslaugas, pasidalino įdomiais nuotykiais, patirtais važiuojant taksi automobilyje.

Radio laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė renginyje visus nustebino savo išskirtiniais palydovais. Į taksi pristatymą ji atvyko su savo keturkojais taksais Pariu ir Versaliu.

Dar du jos taksų veislės augintiniai liko namuose. „Atėjus su keturiais taksais jiems dėmesio būtų daugiau nei renginiui“, – juokėsi Skaiva.

Šuneliai žinomą moterį į renginius lydi dažnai. „Kai jų buvo mažiau, vaikščiodavau dažniau. Dabar su jais visais nėra taip patogu. Be to, jie garsūs šunys, moka į save atkreipti dėmesį. Su Pariu ir Versaliu atėjau dėl to, kad jie vyresni, moka elgtis viešumoje, mėgsta būti tarp žmonių, pasimaivyti“, – DELFI pasakojo ji.

Daug aplinkinių dėmesio su savo augintiniais sulaukianti S. Jasevičiūtė kartą netgi buvo pakviesta į bažnyčią.

„Atvykau pasveikinti draugų su vestuvėmis ir laukiau prie bažnyčios, kol jie išeis. Nes ne visi toleruoja tokius dalykus. Tačiau mane pamatęs kunigas pakvietė užeiti į vidų išklausyti pamaldas ir dalyvauti santuokos ceremonijoje su visais šunimis. Kai laimino parapijiečius, pašventino ir mano taksus. Buvau maloniai nustebinta tokio bažnyčios požiūrio. Dabar didžiuojuosi ir juokiuosi, kad mano šunys yra pašventinti“, – juokėsi garsioji taksų šeimininkė.

Tiesa, Skaiva apgailestavo, kad reta taksi firma sutinka vėžinti ją su jos taksų veislės šuniukais.

Tarp svečių taip pat buvo Gediminas Jaunius, Elena Puidokaitė-Atlanta, Kristina Ivanova su kolege iš grupės „Magnit“. Vakarą vedė šokėjas Tadas Rimgaila.

Renginio akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)