„Rudeniui rekomenduoju pasiruošti jau dabar! Nes ruduo įkvepia. Naujiems darbams, naujiems asmeniniams tikslams ar naujiems pokyčiams. Ir dar – sodriai vyšninėms lūpoms. Siūlau rinktis kokybiškų audinių drabužius, tamsių spalvų – dabar dominuoja juodos ir raudonos spalvos derinys, nepamiršti siuvinėjimų ir kitų detalių.

Sezono MUST HAVE (liet. privalu turėti – DELFI) – kaubojiško stiliaus batai ant storo kulno, gyvatės raštas, avikailis“, – sakė S. Burbaitė.

Tinklaraštininkė teigė, kad stilingai aprangai nereikia didelių investicijų ir vardinių drabužių: „Pasitelkę šiek tiek kūrybos ir improvizacijos galime kurti stilius, kurie yra labai asmeniški ir nebūtinai susiję su mada.

Svarbiausias kriterijus – kokybė, nes drabužis turi tau tarnauti, o ne atvirkščiai. Be to, stilius mums kuria tam tikrą komforto būseną, todėl labiausiai žmogų puošia su jo asmenybe derantys drabužiai.

Rekomenduočiau užsukti į išparduotuves ar padėvėtų drabužių parduotuves. Senamiestyje daugybė mažų butikėlių, kuriuose prekiaujama iš Italijos atvežtais drabužiais iš išparduotuvių, tad galima rasti stilingų ir kokybiškų prekių.“

Paklausta, kur dažniausiai apsipirkinėja pati, S. Burbaitė teigė itin mėgstanti lankytis sostinės butikuose: „Labai mėgstu Vilniaus senamiesčio butikus, ten galima rasti įdomių, skirtinių ir kokybiškų drabužių bei askesuarų! Žinoma, neaplenkiu ir populiariųjų prekės ženklų kaip „Zara“, „H&M“, „Mango“ ar „Massimo Dutti“.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)