„Banditos kojinių vyrai kol kas dar nenešioja, bet skaras – TAIP!“ – feisbuke pasigyrė Simona pasidalydama vaizdo įrašu, kuriame įamžintas G. Porteris pozuoja fotoblykstėms.

„Grammy apdovanojimo laimėtojas ir „Disclosure“ balsas Gregory Porter pats pamatęs šią skarą paprašė jam tokią pasiūti. Todėl „Simona Bandita Design“ šį kartą atsidūrė ir ant raudonojo kilimo“, – šypsojosi pasakodama S. Albavičiūtė-Bandita.

DELFI Simona pasakojo, kad Gregory jos skarą pirmą kartą pamatė viešėdamas Lietuvoje, Kaune. Atlikėjas pernai čia surengė savo koncertą festivalio „Kaunas Jazz“ metu. Su juo bendravusi Simonos draugė kaip tik dėvėjo tokią skarą ir Gregory užsimanė ir pats tokia pasipuošti.

Skaros kelionė iki Gregory rankų truko gerokai ilgiau ir klaidžiau nei įprastai. „Mano draugė gyvena Didžiojoje Britanijoje, šįmet ji vyko Italiją, kur susitiko su Gregory. Jis jau seniai jos vis prašė, kad ji jam atgabentų mano skarą. Jis vis prašinėjo, tad ji susitarė su manimi, kad ją pasiūčiau ir atsiųsčiau“, – skaros kelionės detales atskleidė radijo balsas.

Natūralaus audinio – lengvos, kruopščiai išdirbtos vilnos – skara, apsiūta oda, kainuoja 75 eurus. Tokią gali įsigyti kiekviena, o dabar jau ir kiekvienas, nes Gregory įrodė, kad išskirtinis Simonos aksesuaras puošia ne tik dailiąją lytį.

Pasidomėjus, ar tai vienintelė garsenybė, savo spintoje turinti „Simona Bandita Design“ prekės ženklu pažymėtą aksesuarą, Simona šyptelėjo ir pripažino, kad nėra linkusi garsiai girtis. Vis tik vėliau prasitarė, kad kartu su Gintare Gurevčiūte viešėdama Los Andžele susipažino su atlikėjo Cee Lo Green žmona.

„Su ja susipažinome netikėtai ir tiesiog smagiai bendravome. Ji, pastebėjusi mano kojų aksesuarą su kutais, pradėjo klausinėti, kas čia. Kadangi su savimi turėjau kelis tokius aksesuarus, o jai prisipažinau, kad juos gaminu pati, tai padovanojau vienus ir jai“, – šyptelėjo S. Bandita.