Apie tai, kad laukiasi pirmagimio, pora patvirtino portalui žmonės.lt.

Žinia apie nėštumą pora pasidalino ir socialiniuose tinkluose. Ten paviešino ir nuotraukas iš šiltos fotosesijos, kurioje matyti ir suapvalėjęs Lauros pilvukas.

Delfi primena, kad amžinąją meilę vienas kitam prieš Dievą Vilniaus Šv. apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje verslininkas Rytis Žvagulis ir jo mylimoji, grupės „Magnit“ narė Laura Navikaitė prisiekė 2018-iais. Pora aukso žiedus sumainė po daugiau nei trejus metus trukusios romantiškos draugystės.

„Laikas prabėgo labai greitai. Vestuvėms ruošėmės metus. Rūpesčių didelių neturėjome, nes buvome viską pasiruošę iš anksto. Stengiamės mėgautis šiuo laikotarpiu, juk vestuvių diena prabėgs tarsi sekundė“, – Delfi tuomet sakė nuotaka.

Pasak jaunosios, artėjant didžiajai meilės dienai, ji tapo gerokai sentimentalesnė, tačiau vestuvių dieną emocijas stengtasi pažaboti.

„Laiko užteko viskam, todėl jokio streso nejaučiau. Viskas klostėsi ramiai. Tiesa, artėjant vestuvėms tapau jautresnė. Gražūs dalykai priverčia ir ašarą nubraukti, ir juoktis. Bijau, kad šiandien tos emocijos stipriai neprasiveržtų, kad makiažas nesusigadintų“, – juokėsi ji.

„Tikiu, kad per vestuves bus daug jaudulio, todėl gali būti ir taip, kad tų ašarų išvis nebus. Kartais tokios situacijos mane veikia atvirkščiai“, – dar prieš ceremoniją prisipažino L. Navikaitė.

Kalbėdama apie savo vyrą, jaunoji negailėjo komplimentų, mat šalia jo ji jaučiasi saugi ir rami.

„Jeigu pasiduodu emocijoms ar pasidalinu savo baimėmis, jis visą laiką mane nuramina. Rytis moka mane įtikinti, kad viskas bus gerai. Su juo jaučiuosi saugi, iš jo visada sklinda ramybė“, – pasakoji ji.

Dar gerokai prieš vestuves pora nusprendė išklausyti pasirengimo santuokos sakramentui kursą, kuriuos juodu lankė Vilniaus arkivyskupijos Šeimos centre.

„Kadangi mes pasirinkome santuoką bažnyčioje, ši dalis buvo privaloma. Apie šiuos kursus buvome girdėję įvairių nuomonių, tačiau dabar galime drąsiai pasakyti, kad jie yra labai reikalingi ir naudingi. Man tikėjimas gyvenime yra neatsiejama jo dalis. Gaila, bet bėgant laikui tai šiek tiek buvau primiršusi, o šie kursai vėl sugrąžino mane ten, kur reikia.

Tikrai rekomenduočiau išklausyti šį kursą kiekvienai porai, kuri planuoja santuoką. Tai dar labiau sutvirtino mūsų tarpusavio ryšį. Grįžę namo dar ilgai diskutuodavome apie mums rūpimus klausimus. Ryčio skatinti eiti į šiuos kursus tikrai nereikėjo. Nors iš pradžių maniau, kad reikės įkalbinėti, bet, pasirodo, mano vyras į santuoką žiūri labai atsakingai“, – džiaugėsi R. Žvagulio žmona.

Tiek Laura, tiek Rytis savo vestuvių dieną norėjo matyti tik pačius artimiausius žmones. Nepaisant to, tądien jiedu buvo pasiruošę ir žiniasklaidos dėmesiui.

„Mes su Ryčiu kalbėjome apie tai anksčiau ir nusprendėme dėl to nesijaudinti. Nuotaikos tai jokiu būdu mums nesugadino. Niekur nuo to nepabėgsi, neišvengsi. Laikui bėgant jau pripratome prie to dėmesio“, – prisipažino nuotaka.

Nedažnai viešumoje matoma pora atskleidė, kad jų laimės paslaptis yra ta, kad jiedu stengiasi saugoti savo privatumą, todėl ir vestuvių dieną jaunieji nedaugžodžiavo, o šventės vietą nusprendė laikyti paslaptyje.

„Fakto, kad tuokiamės, neslepiame. Bet daugiau detalių kol kas nesame linkę atskleisti“, – sakė L. Navikaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)