„Nedažnai perku, bet pirmosios voveraitės ir pirmieji baravykai tikrai patys skaniausi. Vasarą ir pagrybauti tenka, bet prasidėjus darbymečiui ištrūkti galima retai. Šįkart už kilogramą voveraičių sumokėjau 25 eurus“, – pasakojo Rytis.

Jam išpublikavus grybų nuotrauką socialiniame tinkle „Facebook“, užvirė tikra diskusija. Daugelis bičiulių pritarė atlikėjui, jog tokia kaina yra „kosminė“ ir sakė, kad tiek mokėti už grybus tiesiog gaila.

„Žmonėms būna ir šokas, nes parašyta, kad 100 gramų kaina yra 2,50 eur. Galbūt padažui ir pakanka. Visos pirmosios uogos ir grybai būna brangiausi. Tai jau natūralu, o palaukus keletą savaičių ir atpinga.

Žinoma, tai ne pirmo būtinumo prekė. Niekas nesako, kad reikia pirkti. Jei labai norisi ir yra galimybė, galima ir nusipirkti. Kaina dabar yra kosminė. Tikrai labai brangu.

Antra pusė mano taip pat valgo grybus, todėl kartu ir suvalgėme per dvi dienas. Žmona dar darinėdama juokavo, kad pagal kainą ir darbo nemažai, nes grybai smulkūs, todėl teko pavargti“, – su šypsena pasakojo jis bei pridūrė, jog namuose grybus mėgsta tik juodu su žmona.

Pasak DELFI pašnekovo, jam visada smagiausia laiką leisti su šeima grybaujant, bet šiemet ir vėl teks palaukti rudens. „Kai baigsis darbymetis – bėgte į mišką“, – juokėsi dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)