DELFI pašnekovo namuose stovi beveik dviejų metrų ilgio dirbtinė Kalėdų eglutė. Gimus sūnui jiedu su žmona nusprendė, kad taip bus praktiškiau, tačiau jau kitąmet ją tikisi pakeisti tikra ar kėnio medeliu.

„Visuomet eglutę puošiame gruodžio 1 dieną. Tai mūsų maža tradicija. Susirenkame ir visa šeima kartu puošiame eglutę, o vakare, kai jau viskas paruošta ir ateina tamsa, namuose užgesiname šviesas ir pasakome „eglute, nušvisk“ ir Adas įjungia eglutės švieseles. Viskas taip paprasta ir šeimyniška“, – sako atlikėjas.

Kiekvienais metais jų eglutė puošiama ir keletu naujų žaisliukų. Taip jau esančius iš kelionių ar dovanotus gerbėjų papildo kiti įdomus ir savą istoriją turintys papuošimai. „Eglė tarsi pasakoja ir mūsų gyvenimo istoriją, kelia prisiminimus“, – pasakojo dainininkas.

Tradiciškai Kūčių vakarienės valgyti R. Cicino šeima vyks į mamos namus, o šiemet į Lietuvą grįžo ir atlikėjo krikšto mama, todėl jų šventės bus dar smagesnės. „Mūsų giminė nėra didelė, todėl lengvai telpame prie vieno stalo. Vėliau mama liks su seserimi Kazlų Rūdoje, o mes su žmona ir sūnumi grįšime į savo namus, kur toliau švęsime Kalėdas. Su programom ir filmais šeimos rate pasitiksime šventes. Visada sakau, kad gavęs šeimą gavau ir dovaną daugeliui metų į priekį“.

Paklaustas, kokias dovanėles jis šiemet padės po kalėdine eglute ir ko tikisi pats, Rytis nusišypso. Paprastai jų šeimoje renkamos praktiškos dovanos. „Pavyzdžiui, nešioju kontaktinius lęšius, todėl mama sako, kad jau žino, ką man padovanos. Ji nusprendė, kad jų rinkinį ir nupirks man. Tai praktiška ir kartu parodo, kad žmogus rūpi. Aš mamai nupirksiu mylimos aktorės knygą. Svarbiausia ne pinigų kiekis, o dėmesys vienas kitam. To buvimo kartu niekas nepakeis“, – kalbėjo atlikėjas.

Tik sūnus Adas jau gavo didžiąją Kalėdų dovaną. Berniukas taip pat panoro praktiškos dovanos, todėl tėvai su močiute jam jau padovanojo televizorių. Netrukus dešimtąjį gimtadienį švęsiantis berniukas galės žiūrėti norimas laidas prieš pamokas ar po jų, tačiau nuvykus į močiutės namus ten jo lauks ir vaikiški siurprizai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)