Lietuvos estrados princu vadinamas R. Cicinas Kalėdų su šeima ima laukti nuo pat pirmosios žiemos dienos.

„Mūsų namuose tradicijos atėjo su vaiko gimimu. Jau 11 metų eglutę puošiame gruodžio 1-ąją, kad ilgiau namuose tvyrotų šventinė nuotaika. Adas jau paūgėjęs, tad eglę puošti padeda ir jis. O vakare mūsų šeimoje visada vyksta eglutės įžiebimas. Nesivaikome puošimo madų, turime labai daug įvairiausių žaisliukų. Adas dar naujų kasmet vis išrenka“, – šiltai Delfi pasakoja pašnekovas.

Daugelis R. Cicino gerbėjų jau kuris laikas jo gyvenimo akimirkas seka socialiniuose tinkluose. Instagrame pozityvumą skleidžiantis dainininkas kaskart sulaukia begalės reakcijų ir „patiktukų“, o jo turinį nuolat seka beveik 10 tūkst. internautų.

Turėdamas tokią gerbėjų armiją Rytis be abejonės sulaukė pagyrų ir dėl šventinės puošmenos jo namuose. Karališka žaliaskarė šiemet papuošta įvairaus stiliaus žaisliukais ir kiekvienas jų turi ypatingą istoriją.

„Ant eglutės dedami ir gerbėjų man įteikti žaislai, kai anksčiau tekdavo koncertuoti šventiniu laikotarpiu, jų gaudavau dovanų. Eglutė tampa ne tik šventine puošmena, bet ir prisiminimus keliančiu simboliu“, – džiaugiasi jis.

Rytis Cicinas prie savo namų Kalėdų eglės

„Pavyzdžiui, gerbėjai mane yra nustebinę megztais angelų žaisliukais, juos man padovanojo per koncertą Latvijos pasienyje. Priekulės gyventojai man juos įteikė ir jie dabar kaba ant mano eglutės. Be šių puošmenų yra žaisliukų iš mano vaikystės, iš mūsų su šeima kelionių. Visa eglutė pilna įvairių istorijų. Žiūri į ją ir natūraliai kyla prisiminimai. Visa tai labai šilto. Tokie sentimentai ir suteikia šventėms jaukumą“, – priduria pašnekovas.

Rytis neslepia, kad jam, kaip ir daugeliui jo kolegų, dabartinis periodas stipriai paveikė muzikinius planus, tačiau tai, pasak jo, tikrai nėra svarbiausia.

„Be abejonės koronavirusas sujaukė visiems planus, jau keli mėnesiai yra atšaukti koncertai ir nežinia, kada jie vėl bus. Bet ne tai yra svarbiausia. Svarbiausia, kad žmonės būtų atsakingi, jog susivienytume kaip kumštis tam, kad ši situacija kuo greičiau pasibaigtų.

Rytis Cicinas su sūnumi prie Kalėdų eglės

Pakoreguoti ir šventiniai planai. Dažniausiai Kūčias, Kalėdas mes švęsdavome mano tėviškėje. Mūsų giminė nedidelė, prie vieno stalo tilpdavome ir mes, ir mano mama, ir mano krikšto mama. Visada taip sutikdavome. O šįkart – yra, kaip yra. Šias šventes sutiksime savo namuose Kaune trise – aš, žmona ir Adutis. Aišku, artimuosius pasveikinsime, bet tą padarysime telefonu. Reikia paisyti saugumo tam, kad visas šis reikalas kuo greičiau pasibaigtų ir kitas šventes jau galėtume švęsti prie bendro stalo su visais, kuriuos norisi matyti“, – pasakojo pašnekovas.

Sakoma, kad Kalėdos – stebuklų metas. Ko savo aplinkai ir kitiems palinkėtų R. Cicinas?

„Noriu visiems palinkėti vienintelio stebuklo – sveikatos. Kad kuo mažiau žmonių susirgtų ir kad kuo greičiau visa ši viruso situacija pasibaigtų. Juk turi kažkada tai pasibaigti, o tada ir vėl galėsime būti kartu. Tai vienintelis mano noras ir palinkėjimas visiems“, – šiltai pokalbį užbaigė dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)