R. Ščiogolevaitės sutuoktinio laukia dar vienas išbandymas – dabar jis turės aiškintis ne tik ištuokos klausimus ar dalyvauti byloje, kur bandoma prisiteisti finansinę pagalbą iš senelių (konkrečiau – jo paties ir jo mamos), bet ir atsakyti naujoje akistatoje.

Atlikėja kreipėsi į antstolį, kuris šią problemą nagrinėti perdavė į teismą. Nurodoma, kad posėdžio esmė – dėl baudos skyrimo.

Tiesa, ar R. Damijonaitis apskritai gaus baudą, dar nėra aišku. Tą spręs teismas.

Naujoji byla numatoma lapkričio mėnesį Vilniaus apylinkės teisme.

Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis

Prieš beveik dvejus metus R. Ščiogolevaitė su vaikais išsikraustė iš bendrų namų, nes, kaip pati sakė, nebegalėjo daugiau gyventi su sutuoktiniu ir vaikų tėvu. Tačiau skyrybų procesas, panašu, bus itin ilgas ir sudėtingas – santuoką dainininkė siekia nutraukti dėl vyro kaltės, o R. Damijonaitis su tuo nesutinka.

Negana to, šioje istorijoje atsirado ir kitų faktų. Penkis vaikus auginanti dainininkė dar kartą kreipėsi į teismą ir į jį padavė R. Damijonaičio motiną. Bylos esmė apibūdinama paprastai – dėl materialinio išlaikymo nepilnamečiams vaikams priteisimo iš senelių.

Šis dainininkės ėjimas buvo netikėtas daugeliui – net ir ilgą darbo patirtį turintiems teisininkams. Tačiau net ir netradiciniame žingsnyje, pasak profesionalų, vilties yra.

R. Ščiogolevaitė ir R. Damijonaitis iš viso susilaukė keturių vaikų. Dar vieną atžalą pora augino iš ankstesnių dainininkės santykių su šokėju Deividu Meškausku.

Rūta Ščiogolevaitė-Damijonaitienė ir Rolandas Damijonaitis

Neseniai R. Damijonaitis Delfi davė išskirtinį ir atviriausią savo gyvenimo interviu, kuriame papasakojo mažai kam žinomų detalių apie jųdviejų santuoką ir skaudžias skyrybas.

Rolandas nesutinka ne tik su tuo, kad dėl skyrybų yra kaltas jis, bet taip pat neigia ir tai, jog prieš Rūtą naudojo fizinį ar psichologinį smurtą.

Be to, verslininkas pasakojo, jog žinia apie skyrybas jį apskritai išmušė iš vėžių. Pasak jo, jokių rimtų pokalbių apie tai nebuvo. Nekalbėta ir apie galimybę, kad žmona kuriam laikui su vaikais išeis gyventi kitur. „Man tai buvo didžiulis šokas“, – prisiminė jis.

Tuo tarpu Rūta laikosi kitokios pozicijos. Dainininkė tikina, kad santuokos metu patyrė smurtinius santykius, o dėl nepavykusios santuokos yra kaltas būtent jos vyras. Be viso to, atlikėja neslėpė nesulaukianti tinkamos finansinės paramos.

Delfi žiniomis, R. Ščiogolevaitė jau yra grįžusi į bendrus šeimos namus, tačiau juose gyvena tik ji su vaikais. R. Damijonaitis gyvenimą kuria kitur.

Būtent į bendrus sutuoktinių namus 2019-aisiais metais dėl kilusio konflikto buvo kviesta policija. Į pareigūnus dainininkė kreipėsi net kelis kartus ir tikino, kad tuo metu situacija buvo tokia kritinė, jog ji tenorėjo apsaugoti save ir vaikus, todėl kviesdama pagalbą tikrai negalvojo apie tai, ką pasakys kaimynai, ar kad apie konfliktus jų namuose sužinos visa Lietuva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (180)