Žinoma moteris DELFI išdavė, kad savo naujagimei dukrelei suteikė Sakmėjos vardą, kuris kol kas toks yra vienintelis Lietuvoje. „Naktį man kilo vardo Sakmė idėja, o vyras pasiūlė pridėti galūnę. Taip ir gimė šis vardas“, – pasakojo R. Lukoševičiūtė-Daudienė.

Pašnekovė džiaugėsi, jog šis vardas ne tik retas, tačiau ir lietuviškas bei prasmingas. „Jo prasmė graži: tai kažkas mistiško ir paslaptingo“, – kalbėjo ji.

Vaikelis yra antroji Rūtos atžala, o jos vyrui Mariui Daudai – pirmoji. Dar kiek anksčiau pora pasakojo, jog apie atžalą pradėjo svajoti iš karto po vestuvių. „Matyt, nieko jau nebenuslėpsi, – dar prieš keletą mėnesių apie būsimą vaikelį su šypsena DELFI tvirtino Rūta. – Tai didžiausias džiaugsmas mums abiem su Mariumi. Gyvename šiuo laukimu. Net nemoku apsakyti, koks tai jausmas, labai to laukiame". Tuomet pasiteiravus, ar jau aišku, ko Rūta laukiasi – berniuko ar mergaitės, pašnekovė sako, kad gydytojų spėlionės skiriasi, todėl kol kas ties lytimi jiedu su vyru savo minčių nekoncentruoja.

„Gydytojai vis skirtingai sako, tad kaip bus iš tikrųjų, pamatysime vėliau. Kai laukiausi dukros Lėjos, medikai sakė, kad bus berniukas, todėl, kai gimė mergaitė, aš vos neiškritau iš netikėtumo. Vaikelio lytis mums nėra labai svarbi, mums svarbiausia, kad jis būtų sveikas", – tikino pašnekovė.

Už gerokai jaunesnio mylimojo ištekėjusi Rūta apie šeimos pagausėjimo planavimą kalbėjo iškart po vestuvių. Moteris ir penkiolika metų jaunesnis Marius susituokė vos po pusės metų draugystės. „Kai Marius man pasipiršo, nuskubėjome į Santuokų rūmus jau kitą dieną. Deja, pagal įstatymus turėjome dar mėnesį palaukti", – anksčiau yra sakiusi Rūta.

Nors aplinkiniai dėl didelio amžiaus skirtumo kartais skeptiškai vertina jų porą, Rūta prisipažįsta su jaunesniu vyru esanti kaip niekada laiminga, nors piktų komentarų ne visada pasiseka išvengti. Dar prieš šį nėštumą Rūta teigė svajojanti apie tris atžalas, o Marius vienoje LNK laidoje tikino taip pat prisipažįstantis, kad jau seniai yra subrendęs tėvystei.

„Ar aš ne per jaunas vaikams? Baikit juokus, žinote kaip seniai noriu vaikų? Tik nebuvo su kuo jų turėti", – anksčiau prisipažino Marius. DELFI primena, kad pora susituokė 2016-ųjų metų rugsėjį. Rūta ir Marius susipažino bičiulių vestuvėse. R. Lukoševičiūtei būsima atžala bus antroji. Iš praėjusių santykių ji augina dukrą. Jos dainininkė susilaukė su muzikantu, dainų kūrėju Alvidu Kavaliausku. Pora kartu išbuvo bene tryliką metų, tačiau prie altoriaus taip niekuomet ir nežengė. Po skyrybų jiedu teigė, kad juoda katė kelio neperbėgo, tad Rūta ir Alvidas iki šiol puikiai sutaria.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (304)