Apie naujausius savo išvaizdos pokyčius R. Kirilkinas prabilo savo socialiniame tinkle, pasidalindamas pora nuotraukų ir atvira žinute visiems bičiuliams, kolegoms, sekėjams.

„Mes visi turime kompleksų, absoliučiai visi, nesu sutikęs žmogaus, kuris teigtų kitaip, nebent tuo atveju, kai pameluodavo sakydamas: „Ai, žinok esu visiškai be kompleksų“...

Esu sutikęs daug gražių žmonių, kurie taip pat yra pilni kompleksų, tik vieni su jais gyvena, kiti jų atsikrato savo noru.

Niekada negalvojau, kad įveiksiu šį savo nepasitikėjimo ir baimės barjerą bei kreipsiuosi į grožio specialistus, kurie gali man padėti. Kiekvienas žmogus, kaip ir aš, nori save matyti gražų, sveiką, patrauklų, ne tik sau, bet ir aplinkiniams. Žinoma, esame žmonės ir visi grožio sąvoką suprantame savaip.

Visada norėjau gražesnio smakro, ryškesnės apatinės žandikaulio dalies linijos. Prisigalvojau, žinoma, įvairiausių būdų, kaip nuotraukose ar scenoje atrodyti būtent taip, kaip ir noriu, kad ir ne su dailiu smakru.

Ruslanas Kirilkinas

Nuo pat vaikystės bijau kraujo, operacijų ir pačios ligoninės kvapo, ir labai esu laimingas, kad šiais laikais galima viso šito išvengti, o norimo rezultato pasiekti ir be visų šių nemalonių dalykų.

Aš savo ruoštu noriu tik padrąsinti visus, o neagituoti savo sekėjus, draugus – niekas kitas taip Jūsų nemylės, kol jūs patys savęs nepamilsite.

Kalbėdami ir atviraudami apie savo kompleksus, dažniausiai aplinkiniai mūsų nuoširdžiai negirdi, apart supratimo ir tiesiog išklausymo. Dažnai sulaukiame aštrios kritikos arba skambių frazių, jog esi graži ar gražus ir kam tau viso to reikia?! Išprotėjai?!

Aš turiu savo tvirtą nuomonę, kad žmogus paperka savo vidiniu grožiu ar siela, bet reikia pripažinti, kad pirmasis kontaktas yra akių ir mes nužvelgiame visą žmogaus siluetą...

Revoliucija įvyko jau seniai, pagaliau ir vyrai darosi manikiūrą ar pedikiūrą ir atlieka visas kitas dar kažkada anais laikais vadintas „moteriškas“ procedūras. Grožis neturi lyties“, – skelbė dainininkas.

„P.S. Kritiką ir savo nuogąstavimus pasilikite sau, būkite laimingi, atsikratykite savo kompleksų ir pamilkite save iš naujo“, – pridūrė R. Kirilkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (186)